gulerpolat bella_xx kan verdim 2 çıktı beta .bugün adet günüm daha olmadım sanki iğne gibi kasıgim batıyor ağrı falan yok olmadım yani nomalde günümde olurum niye böyle oldu anlamadım .sen nasıl oldun Şule
bella_xx gulerpolat valla benimde 5. güne girdim gecikmede baş ağrım çoktu benimde bugün baya çoktu ama felaketti inşallah tutmuştur bebeklerimiz🫠🩷
Busraa41 mutsuz1 5 bin doktor ücreti bir de özel bi laboratuvarda sperm yıkama yapılmıştı sanırım o zaman 3 bin falandı, ilk denememde oldu ben çok şükür klomen kullandım yumurta büyütme için ve iki adet çatlatma iğnesi
mutsuz1 Busraa41 maşallah canım, doktorlar beni takmıyor , bende aşılama yapacağım. İnşallah benimde tutar ya 💖adet olmayı bekliyorum, 1 hafta sonra adetim, sonra gidip yaptırcam, fiyatın gayet iyiymiş çok uygun.
yesimvera mutsuz1 bende aşılama yaptım ilkte tutma olasılığı %15/20 arası deniliyordu tutmaz diyordum ama çok şükür tuttu ve şuan kızım 4 aylık yanımda uyuyor
mutsuz1 yesimvera maşallah size 💖 ya kötü bi rahatsızlığım yok, sadece insülinim var o’da pkostan, inşallah benimde tutar yaparsam. … Heycanlıyım bir an önce o gün gelsin
rihemeftun bikalp menüpin ve nutfeksi ikisini beraber kullanın bizdede aynınproblem vardı şuan gebeyim 😍
bikalp rihemeftun Bu takviye ediciler pek işe yaramadı bizde keçi boynuzu suyu kaynatıp yapcam bu ay teşekkür ederim😘💕bebişi de saağlıkla alın kucağınıza
burcu71 Kizlar aşılama yaptırdım bugün 8. Günüm normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bundan sonra değer değişir mi ne zaman test yapmalıyım
yesimvera mutsuz1 inşallah Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder size ve isteyen herkese zor süreç stres yapmayın
mutsuz1 uffff benim adetim düzenli en fazla 5 gün geçikiyordu şimdi hiç geçikmiyor, ilacı alamıyorum çünkü çok pahalı 1ay tek içtim inositol. 65 kiloyum.. Boyum 168. Bıktım yemin ederim
Cansu777 mutsuz1 geçen ay Akdeniz üni de yaptırdım Antalya’da 1140 tl ilaçları kişiden kişiye değişiyor . Adet 2 gün gidiyorsun sana göre ilaç belirliyor ilaça başlıyorsun 2 güne bir gidip kan verip ultrasona giriyorsun yumurtan büyüyesiye kadar büyüyünce çatlatma iğnesi veriyor onu vuruyorsun gün veriyor gidiyorsun aşılamayı yapıyor kolay bir süreç mutsuz1