yg55 Selam güzel anneler 7+3 kusmam yok ama çok sık miğdem bulanıyor ve bazı günler neredeyse yüm gün devam ediyor ama kusma olmuyor şuanda erken mi yoksa böyle devam eder mii yorumlarınızı bekliyorum
ozgeysr yg55 yg55 ayniyiz seninle bende sayili diyebilecegim kadar az kustum ama öğürme durumum var baskada belirtimde yok gogus hassasiyet cok az var
beraydogru yg55 Çok doğal bir süreç bende hem kusma hem bulantı hem öğürme vardı 15. Haftaya gelene kadar 14 kilo verdim hiç geçmeyecek sandım ama çok şükür yeni yeni rahatladım daha hafif şeyler yeme çalış inşallah en kısa zamanda geçer
annelik132 yg55 kızımda 7 ci haftada başlamıştı benimde bulantım senin gibi kusma olmuyordu ama midem cok kötü oluyordu 1 hafta sürdü sonra bitmişti ikinci ye hamileyim şükür bakalım bunda nasıl olacak daha belirtim yok
lilayyy yg55 valla bende ilk zamanlar hiç bulantım yok acaba bi sıkıntı mı var hamile değil miyim diye düşünüyordum şuan 30+1 deyim keşke o zamanlardaki gibi olsam diyorum yani herkes ilk zamanlar bulantı yaşar ben son zamanlarda yaşıyorum . Ama benim bebeğim bayağa saçı varmış belki ondan kaynaklı da olabilir
annne_ Benimde öyleydi kusma yoktu ama herşeyden her kokudan soğandan koladan ketçaptan salçalı yemekten kısacası çoğu şeyden midem bulanıyordu şuan 13+6 oldu bebiş bir haftadır rahatım iştahım eskisi gibi açık
yg55 O zaman böyle başlayanların böyle kusmadan devam ediyor anladıgım kadarıyla, evet salça baharat hepsinden miğdem bulanıyor köfte yiyemiyorum tavuk yiyemiyorum
searain yg55 bende bulantı vardı kusma başladı dr ilaç yazdı hala tiksinti var ama bulantıyı çok güzel baskılıyor