catlovermom Yaşım 34 4 yaşına yaklaşan ve 2.5 yaşında iki çocuğum var.birkac aya bebek planlıyorum.sizce mantikli mi. Aklımda var Yasin daha fazla ilerlemeden bunu düşünüyoruz Ne dersiniz
Lavista catlovermom hem fiziksel hem ruhsal olarak hazır hissediyorsanız neden olmasın? Bence yaş araları gayet güzel olacak.
minosannecik_2minis catlovermom bende spiral kaymasa ve kayınvalidem gaz vermese aslında düşünmüyordum ama yaşımda geçmeden olsun artık dedim 30 yaş üstü olunca işler karmaşık hâl alıyor 😅 çok şükür biri 5 biri 3 yaşinda iki tane çocuğum var bir kız bir erkek şimdi üçüncüye hamileyim daha yeni 🤲💕 bence sizin içinde uygun bi dönem hakkımızda hayırlısı olsun
catlovermom gece_yolcusu AA benim isteğine çok benziyor.normal dogummu Benim ikisi de sezeryan Ssvd için doktor araştırayım mi sizce Çünkü 4-5 tane olabilir diye düşünüyorum
gece_yolcusu catlovermom Ben daha bekarken bile ileride 3 çocuğum olsa diye hayal kurıyordum 3 den bir fazla Allah korusun istemiyorum 🙃 ssvd yi eşim dedi 3. Düşünsen mi diye ama artık psikolojik olarak da istemiyorum bnce herşey beyinde bitiyor ben beyin olarak normal doğuma hazır değilim 3. De planlı sezeryan olacak nasipse
gece_yolcusu İlkinde normal doğum olması için çok uğraştım suni sancı bile aldım sancı bana sezaryenden daha zor geldi şahsen 🙃
gece_yolcusu Bugün eşim yine iyi bir doktor bulsak da normal doğumumu denesen sezeryan çok zor oluyor süt de gelmiyor göğsün de hep yara oluyor gel doktor araştıralım dedi galiba doktor beni ikna ederse siz gibi bende ssvd yi düşünebilirim
catlovermom minosannecik_2minis AA masallah Allah bağışlasın.insallah bunu da kucağınıza sağlıkla sihhatle alırsınız Bende 3. Ve 4.cocuk isteği var.ve yaşım da ilerliyor.o yüzden fikir almak istedim.Rabbim hepsini hayırla büyütmek,hayırlı evlat olmalarını nasip etsin