senem0987 Kızlar eşimin eski patronunun düğününe gideceğiz şöyle bir elbisem var midi boy altına hangi renk ayakkabı gider çok kararsız kaldım ve kısa topuk mu hafif uzun olan mı tam beyaz sırıtır gibi hissediyorum krem veya bordo olabilir mi siyahla da çok kapanır gibi geldi elbise de koyu renk çünkü
orhismommmmmm senem0987 elbise oncelıkle çok yakışmış. Bu elbiseyi kremle giyip öldürmezdım asla böyle bi ayakkabı giyip patlatırdım bide pembe çanta
_pearl senem0987 elbise kot değil mi kahverengi bi ayakkabıyla daha güzel olur kotla kahve uyumu daha şık olur bu attıklarınla uyduramadım düğün için
anonimo krem olan guzel canim digeri ciğ duruyor ama kota ben kirmizi rengi yakistiriyorum dusunursen siyah deri de olur
ntgctsn Bence de bu elbiseyi renkli ayakkabıyla patlatabilirsin ince topuklu açık sarı ya da pembe bir ayakkabı ile aynı ton çanta
Ziyangillerrr_ senem0987 Kesinlikle renkli bir ayakkabı çok güzel olur, bordo olur, kırmızı olur özelliklede elbise kot bir elbise
Selim_Alparslan senem0987 Elbiseyi düğün icin pek uygun bulmadım biraz basit kaçmış bu elbise daha çok piknik ve sahilde gezme icin daha iyi olurmuş. 💐