melike_annee 12+5 haftalığız ve başım şiddetli ağırıyor.Günlerdir geçmiyor bu hamilelik belirtisi mi çevremde baş ağrısı yaşayan yok bende korkuyorum yaşayanlar varmı?
asil15 melike_annee öncelikle hafif kendijizi kusturun sonra parol için artı ayaklarınızı sicak su tutun
nrylmzm melike_annee ilk trimesterde çok baş ağrısı ve uykusuzluk yaşadım mentholbox diye bir rollon aldım şakaklarıma sürüyordum rahatlatıyordu
melike_annee htcefyp evet benimde öyle midemide bulandırıypr artık doktora gittiniz mi bunun için ben korkuyorum beneğe bi etkisi olur mu diye sizede çok geçmiş olsun
htcefyp melike_annee yok gidemedim gidebilirseniz acile gidin parol takarlar rahatlarsınız bebege de bişey olmaz Allah’ın izni ile
melike_annee htcefyp çok teşekkür ederim evet son çare acile gitmek olucak bir kere daha taktırmıştım bu ikinci olucak
melike_annee nrylmzm evet bendede öyle uykusuzluk ve baş ağrısı çok şiddetli bende alıp deniyim teşekkür ederim
huzurlugebe Benim de 9.Haftadan 12. Haftaya kadar sürekli ağrıdı geceleri ağrıdan uyuyamıyordum bile tansiyona ve şekere de baktım normal doktora gittiğim de ağrıdığın da parol al dedi ama geçirmiyor 13. Haftaya girince şiddet azaldı şükür
melike_annee huzurlugebe bendede şeker ve tansiyon normal ama çok baş ağrım oluyor geçmiyor 12+5 günüz bugün
melismersin melike_annee hamileliğimi 4 gün geçmeyen baş ağrısı ile öğrendim. Normalde regli olmadan önce olurdum ama sadece 1 gün. 4. Hafta öğrendim 8. Haftaya kadar çektim o baş ağrısını. Hormonsl olduğunu söylemişti doktor. Ve hormon hafızası varmış. 32 haftalığım hala ayın 5 ve 6 sı baş ağrım oluyor.