zeyuss eylemekinci33 benim özel canım 13+6 burda bacak arasıda verdi ama çok heyecanlıyım bakalım değişecekmi senin devletmi
cicek63 zeyuss Yok canım yapmadı şimdi ne söylesem yalan olur dedi çünkü daha pipisi oluşmamıştır dedi direk bu haftalarda zaten organlar oluşuyor dedi şu an söyleyeceğim şey çok doğru olmaz dedi Bir sonraki kontrolde öğreniriz dedi
cicek63 zeyuss aa evet bende 16. haftada gidicem bakalım kızımda çok bulantım vardı bunda sıfır bulantı aşırı enerjik kızımda çok kötüydüm bakalım,🫠🫶💙
zeyuss marlam _pearl lokismommy busrax_ melike1449 loyabloomm nameless1 minikanne123_ larlor kelebegim123 cicek63 feyzaciim -Cennetkusuannesi- kelebegim123 malakas bebegimibekliyorum__ hd_d Elisada vardı ismi bulamadım Kızlar ismini unuttuklarımda var hepiniz doğru bildiniz oğlum oluyor inşallah
zeyuss bebegimibekliyorum__ burda değişenleri okuyunca insan değişirmi diye düşünüyor doktorda 16 da netleştiririz dedi
zeyuss cicek63 aynı canım valla bende kızımda bulantım çok daha fazlaydı bunda o kadar bulantım olmuyor neredeyse hiç kusturmadı 12 de banada doktor daha çok kıza benzettim nuba göre dedi 13+6 da erkek gözüküyor dedi belli olmaz yani