mutluannemveben aleynalkus merhaba özel klinikte Amerika sonuçlu olanı tercih ettik %100 sonuç veriyor dediler 26 bine yaptırdık. Sonuç bekliyoruz.
buketdeniz19 aleynalkus ben nevagen firmasında yaptırdım canım doktorum oranın broşürünü vermişti şubat ayında 14.000 tl vermiştim
feyzailgar Genoks lab da yaptırdık . Plus paketini tercih ettik biz , ücreti ile ilgili bilgi veremiyorum malesef , eşim doktor olduğu için , normal fiyatından baya indirimliye yaptırdık çünkü
sifadrmaz brcylzxx adana da nerede yaotirdiniz 15 bin TL ye acaba ? Bana 2 firma önerdiler biri 600 dolar dedi diğeri 23 bin ve 18.700 dedi. Şaşırdım şuan da. Doktorumuz anlasmali demek ki
brcylzxx sifadrmaz firma adanada değildi istambulda firmaları olan bir yerdi şimdi adına baktım primis non. Medical parkta almışlardı kanımı
sifadrmaz brcylzxx benim de kanımı Medical Parkta aldilar 🙂 benim gönderdiğim firma hem İtalya hem Ankara da varmış ben Ankara’yı tercih etmiştim. 🙂 Neyse hayırlısı olsun hepimziin hakkında
semaz babyonn bu firmayı ben de istiyorum ama doktorum ataşehir genetikle anlaşmalı sanırım ya. Nasıl olacak bilmiyorum Arefe günü on hafta oluyorum bu konuyu konuşacağız bakalım