aminezeliha Merhaba hanımlar, benim 24.haftada açlık ve üç aylık ortalama şeker ölçümün normal ama tokluk biraz yüksek çıktı diyet verdiler şekerli şeyler kızartma hamur falan hep yasak çok zorlanıyorum😔 ama konuştuğu herkeste de benimle aynı değerleri duydum kimseye diyet verilmemiş hamilelikte acaba böyle olması normal mi? Sizin açlık tokluk şeker ölçümleriniz kaç çıkıyor?
Ziyangillerrr_ aminezeliha Ben ilk şeker yüklemesini mart ayında yaptırmıştım o zaman açlık 92,1di 1. Saatte 86,8 2. Saatte 109 çıkmıştı bebişimin kilosu önde gittiği için doktorum tekrardan nisan ayında açlık tokluk baktırdı onda da tokluk kan şekerim 96,6 çıktı
atik_ aminezeliha merhaba benimde 15. Haftalarda insülin yüksek çıktı diyet yapıyorum ve evde şeker ölçümü yapıyorum dahiliyeye yönlendirdi doktor en son çare insülin verilecek
buketdeniz19 aminezeliha açlık 76 glikozu içtikten 1 saat sonra 79 canım 2 saat sonrada 91 çıkmıştı benden toplamda 5 tüp kan aldılar 3 tüpü glikozu içmesen sonrasında da 1 saat aralıklarla aldılar
yagiz_didem aminezeliha şeker yüklemesi yapılınca açlık 130 1. Saat 195 2. Saat 171 çıktıydı ınsulıne basladık sımdi açlık 80-90 arası degısıyo tokluk da 130
karaelmas01 Açlık 80 Saat 181 Saat 140 çıktı Evde ölçüm yapıyorum ve diyet yapıyorum gerçekten zor oluyor bazen Allah kolaylık versin sağlık versin
ntgctsn Benim de tokluk şekerim 145 çıktı, doktorum diyet vermedi fakat dikkat et dedi, dikkat ediyor muyum, hayır 🥺
karaelmas01 ntgctsn en azından alet alıp evde şeker takibi yapsanız belki içiniz daha rahat eder🙂 ben bazen hamurişi yediğimde falan akşamları da ölçüyorum
aycncn atik_ bana da insülün verecek cuma günü dahiliye doktoru dozunu ayarlayacak sen ölçüm yapıyor musun
NilVibe aminezeliha açlık 82 1. Saat 195 2. Saat 165 civarındaydı bana da diyet verdiler evde ölçüm yap dediler, ev ölçümleri de açlık 90 ve altı olmalı tokluk birinci saat 140 ve altı olmalı. Diyet yapmama rağmen karbonhidrat grubundan iki ürün tüketirsem bazen 200 kere çıkıyor hele bugün öyle bir şey yaptım ki sabah simit poğaça kola içtim şekerim 276 ya çıktı birinci saatte ikinci saatte de düşmek yerine 300 e çıktı çok korktum bir daha asla bozmam diyeti 🥹🥹