atg-1202 Kızlar ilk doğumu sezeryan olup ikincisi normal doğum yapan var mı ve kaç sene arayla yaptınız
sumalparslan atg-1202 kuzenim normal doğumdan pat diye sezeryana alınmıştı ilk gebelikti iki yıl sonra 2. Gebeliğinde çok iyi bir doktor buldu normal yaptı hiç bir sorun yaşamadı ama doktoru kendine güvenen iyi bir doktordu
yesildoga atg-1202 ben yaptım aralarında 25 ay var doktor çok önemli bir faktör kendine güvenen iyi bir doktorla ilerlemenizi tavsiye ederim
sumalparslan atg-1202 ikiside özelde oldu ama farklı hastanelerde doktor gerçekten çok önemli sizin ilki sezeyanmı oldu
nrydmrrr Benim 4 sene önce ilki sezeryandı şuan 2.ye hamileyim (35+2) ve bunu normal istediğimi söyledim gidişata göre hareket edeceğiz şuanlık bi sıkıntı yok. Zamandan ziyade ameliyat yerinin durumu çok önemli
nrydmrrr nrydmrrr birde ikisi de aynı özel hastanede ancak farklı doktorlardan gittim ikincisi ssvd yanlısı olduğu için onu tercih ettim ❤️
atg-1202 @sumalparslan evet 2024 haziranda oğlumu sezeryana doğurdum şimdi 8 haftalık hamileyim normal yapabilir miyim diye düşünüyorum
atg-1202 @sumalparslan inşallah benimde bebeğim içinde hayırlısı neyse o olur 🤲 çok teşekkür ederim 🌸
kvsr1603 atg-1202 hiç bir önemi yok önemli olan sizin hazır olmanız herşeyin yolunda gitmesi müdahalesiz bir doğum yapabilmeniz
atg-1202 @yesildoga Ne güzel benimde 30 ay olacak aralarında Allah nasip ederse cuma günü doktorumla görüşeceğim bakalım ne diyecek 😊🌸
yesildoga atg-1202 hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin ama tabi ki de en önemlisi bebeğinizin ve sizin sağlığı umarım sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🙂