r_asu Aslizzee kötü düşünmeyin milyonlarca insan var bunları yaşayan ve Allah’a şükür her şeyin bir çaresi gerçekten var. İnşallah çok güzel geçer kontrolünüz çok mutlu ayrılırsınız, tüm süreciniz çok çok kolay ve rahat geçer inşallah 🤲🏻
Reyhan17 eflinnaz 5+4 deyiz bugün bizde keseyi gördük çok şükür normal dedi doktor bayram sonrası inşallah kalp atışını da duyarız hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah Allahın izniyle 🤲
helloworld123 Reyhan17 merhabalar. Kese benim de göründü ama bebek görünmedi. Yolk sak var dedi. Sizin bebek göründü mü
kusay1811 dilaraky benim son adet 19 nisandı ben de dün kan verdim 48 çıktı benimki biraz minnoş sanırım oğlumda aynı hafta ve günde kan vermiştim 400lerde çıkmıştı bu geç döllendi sanırım🤷♀️
Gulceefe-00 Ferise34 bat 20 Mayıs bugün 52 beta ile gebeliği öğrendim ama dört gündür devam eden kahverengi lekelenme kırmızıya döndü sanırım kimyasal olacak yarın doktora gideceğim bakalım iki yıldır bekliyordum iki yıl sonra pozitifi gördüm ama nasip değil herhalde Allahım hayırlısını versin
merve3531 Ferise34 ay benim de 15 nisan adet günümdü yumurtlama 29 nisandı 15 Nisan’da kan verdim beta 19 çıktı 18 Nisan’da tekrar verdim 68 çıktı dpo ya göre muhtemelen 3+1 falan oluyor doktor pazartesi gel bakalım sağlıklı mı dış gebelikmi dedi dağa çok küçük kese görünmez diye düşünüyorum 4+0 olucak pazartesi
Ferise34 egeemomms ben adet oldum. Sizin durumunuzu merak ediyorum. Buraya yazarsınız netleşince. Gönlünüzce olsun
egeemomms Ferise34 yazarım tabiki olmazsa bidahaki ay beraber bekleriz artık🥹 Sizinde gönlünüzce olsun inşallah 🤲🏻
Ferise34 Peerii rabbim sağlıkla nasip etsin. Benim bu ay da doğal olmadı. Dondurulmuş embriyom var onu deneyeceğim önümüzdeki ay
Ferise34 dmlckr bir gün baktırıyorsun bir gün baktırmıyorsun sonraki gün yine baktırıyorsun. 3 kere verseniz yeter artışı gözlemlemek için
dmlckr Ferise34 ben yarına kadın doğumdan randevu aldım neta ister ozaman sonuctan sonra keseye bakar belki
aydanurataseveen Sat 23 nisan reglime 6 gün kala 32,32 ile öğrendim 2 gün sonra 67,59 a yükselmişti yarın doktora gidicem yükselmesi nasıl sizce
Ferise34 aydanurataseveen gayet sağlıklı görünüyor. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Mariyam_ @kpsslianne merhaba İlk gebeliginizde de var mıydı sizin bulsnti vs bide ne zaman başlamıştı abla
kpsslianne Mariyam_ ilk gebeliğimde yoktu bunda gebeliğimi öğrenir öğrenmez başladı yani 4 haftalık idi şuan 6+5 devam ediyor
Ferise34 -merve-5 10 Mayıs yumurtlama tarihiniz miydi? 16 Mayıs beklenen adetse şu an test yapabilirsiniz