selenemoon Hanımlar 30. Haftalık gebeyim bu doktora da 25. Haftada geçmiştim şuan hastane sisteminde görünmüyor ayrıldı mı acaba bilgisi olan var mı mesaj attım ulaşamıyorum kendisine de😓
papatyaseverrrrr selenemoon merhaba bende şafak bey takipliyim bende yazdım bana dönüş sağladı izinde olduğunu söyledi. Fakat ne zaman döneceği hakkında bilgi vermedi
selenemoon papatyaseverrrrr be de bugün haber aldım ailevi nedenlerden Yalova’ya taşındığını söylemiş bir arkadaşa o yüzden ayrılmış
papatyaseverrrrr selenemoon henüz geçmedim ama bigadaki yaser beyi düşünüyorum özel kliniği var doğumlarını yine Bandırma royal de yaptırıyor siz kime geçeceksiniz
selenemoon papatyaseverrrrr ben de yine royalde hayal bey yada Esra hnma geçmeyi düşünüyorum tam emin değilim ama haftaya gitmem lazım artık
selenemoon papatyaseverrrrr geçen hafta Hayal beye randevu aldım bankoda Şafak hocanın asistanını gördük bayramdan sonra dönecek hoca çarşamba perşembe gibi sistemde randevu açılır dedi ona güvenerek randevumu iptal ettim orda bu hafta bekliyorum bakalım hocayı 😓 siz ne yaptınız
papatyaseverrrrr selenemoon ayy şafak beyin eşi intihar etmiş görmediniz mi siz Yalova haber yazın bak çıkar bizde hastaneye uğramıştık kesin dönecek demişti bizede asistanı ama bu olaydan sonra ne olur bilmiyorum. Çarşamba güne yaser beye bir gideceğim ben mecburen çünkü detaylı zamanım geliyor
selenemoon papatyaseverrrrr aa cidden mi hiç görmedim yeni mi olmuş ben de bugun Yaser beyle konuştum içime sindi açıkçası daha görüşmeden Bandırma Royalde yaptırıyormuş doğumu
papatyaseverrrrr selenemoon yok cnm ben gönendeyim yaser beyden herkes çok memnun bende çarşamba gibi kontrole gideceğim
selenemoon papatyaseverrrrr evet bana da biri önerdi bugün konuşunca da hocayla çok samimi geldi ben de ona gideceğim
papatyaseverrrrr selenemoon gidince bana yazar mısın burdan haberleşelim bende çarşamba günü yazarım memnun kalıp kalmadığımı
selenemoon papatyaseverrrrr tabi yazarım sizden sonra giderim muhtemelen çalışıyorum uygun güne ayarlıcam inşallah memnun kalırız
papatyaseverrrrr selenemoon merhabalar malesef gidemedim eşimin işleri dolayısıyla cuma gününe randevu aldım ama o gün gideceğim bir aksilik olmazsa size yazarım ben