akn12 Merhaba park yatak aldım ama üstüne güzel bir nevresim bulamadım siz nerden aldınız yardımcı olursanız çok sevinirim
Alara6161 akn12 bu bimlere gelen bebek nev resimleri tam park yatağa göre oluyor hani bide kaliteli oluyor 4 sene oldu hala kullanıyorum memnunum.
TKumsall akn12 park yatak için lastikli çarşaf daha güvenilir oluyor diğerleri kayma vs yapabiliyor ben üzerine de aynı renk muslin örtü battaniye alıyorum yenidogan sürecinde kullanmiyorum tabi çünkü bebek hareket edince ağzını yüzünü kapatıyor boğulma riski oluyor yarım kundak yada uyku tulumları çok daha iyi oluyor ilerleyen zamanlarda da örtü ve battaniye yeterli oluyor
yinemihilal Nevresim kullanmayı düşünmüyorum ben bebekler için tehlikeli oluyor lastikli çarşaf aldım tinylambtan
Momlife_ Pistore Collection satıcısı Ben burdan aldım sadece çarşaf ve yastık kılıfı var bence nevresimden ziyada Müslin örtü alın yatağı için alez ve çarşaf yeterli
Momlife_ akn12 henüz oğlum doğmadı ama yıkadım kumaşı sert tok kumaş bir de benim yatak ölçüm 110 ben 120 almışım aman küçük olacağına büyük olsun altına sıkıştırırım diye iade etmedim