Sedaalcin blong 29 gün kaldı görünüyor benimde çok merak ediyorum. Cuma günü 36+1 olacağım çatı muayenesi henüz olmadı ne zaman yapar sizce nst ye de girmedim henüz
25255 Sedaalcin doktorum 37 den sonra yapılıyor demişti 37 de yaptırmıştım nts ye hala girmemiş olman değişik 35 den sonra her defsinda gönderiyor
bebegimm26 blong uygulamaya göre an itibariyle 41gun aşırı derecede korkuyorum ilk doğum ilk heyecan allalhim sağlıkla gelsin
Sedaalcin 25255 cuma günü gideceğim o zaman alır diye düşünüyorum ama 37 den sonra doğum bekliyoruz dedi
edaalptekin 25255 ay aynıymışız seninle benimde bugün kontrolüm var 38+5 ve aynı senin gibi karnımda çok kasılma oluyor sertleşiyor bi anda. Daha nişan falan da gelmedi çok stresliyim😅
25255 edaalptekin yarın umut ediyorum ki açılman var densin ama hiç sanmıyorum ya gerçekten suan belimde ağrı var ama tık yok sadece adet ağrısı gibi ağrı var ilerlemiyor
edaalptekin 25255 evet benimde aynı şekilde adet ağrısı gibi geliyor sadece. Benimde erkek bebek. Zamanında sağlıcakla gelirler inşallah.
25255 edaalptekin bi postta gördüm tarçınlı sütlaç ye sabah dogurursun yazmış biri birine düşün kalktım sütlaç yok diye yoğurtla yedim 12 buçuktu tik yok öncesinde sıcak duş bile almıştım 🫠hayallerim yıkıldı