cyj ben ilk hamileliğimde annemle şansa korona dönemi idi biraz yürüyüş yapmak istemiştim ve haziranın tam o sıcak dönemi , yarım saat kadar sonra eve geri dönecektik ama hiç yürümeye dermanım yok gibi hissettim dolmusa bindik ve eve geldiğimde annem duş al git uyu biraz dinlen dedi tabi saat öğleden sonra 4 , ben duş almaya cesaret edemedim çünkü içimde birşeyler farklıydı banyoya girersem o halde kalırım korkusu ile yatağa geldim uzandım ama uyumak da haram oldu gibi birşey 😅
Sancım başlamıştı Saniyeler saliseler git gide düştü ve ben yarım saat boyunca internetten de araştırarak kendimi dinginleşmeye çalıştırdım baktım olmuyor sakince kalktım yerimden ve saat tam 4.30 da annem ve kayınvalideme çok sakin bir şekilde hadi gidelim hastaneye diye ama demez olaydım benden de panik çıktılar saat 5 buçukta yatışın yapıldı doğumun başladı bilin bakalım ne eksik ? Valizi evde bırakmışlar hiç bir eşyam yanımda yok ben yarım saat içinde doğumdan çıktım allahtan o sırada komşumuz valizi de aldı evden geldi yetiştirdi 😅😅
Yani bir şekilde bir işaret oluyor kızlar o his doğuyor içinize , kendinize diyorsunuz evet sırası geldi 🥰🥰
Suan ikinciye hamileyim ama hala böyle acaba nasıl olur öyle mi böyle mi tedirginliği var ama Rabbim yardımcımız oluyor elhamdülillah 🤲🏼🤲🏼❤️❤️