liinda bizim ilkte oldu ama bunun garantisi yok tabi.
Biz 3 ay önceden vitamin kullanmaya başladık kaliteli artırmak için. Ben Prowomen, d vitamini ve Solgar folat, eşim proceive m kullandık.
Yapay zekaya adet olduğunuz günleri yazınca bu teste başlamak için zamanı belirleyebilirsiniz. Ben de sizin gibi düşündüm ve adetten 1 hafta sonra test yapmaya başladım. Saat 12:00 ile 20:00 arasında size en uygun zamanı belirliyorsunuz. Her gün o saatte test yapacaksınız. Ve o saatten 2 saat önce sıvı alımını durduracaksınız.
Ben her gün 17:00 de yapıyordum. Saat 15:00 den sonra birşey yiyip içmiyordum. Dışarda bile olsam yaptım testi. 6 gün test yapmam yetti benim.
Pik testte en çok koyulaşma olduğu zamana diyoruz. Yani yumurtlama günü. Bu pik görme olayı bazen 1 bazen birkaç gün sürebiliyor. Bir de çatlama günü var. Bu da pik gördükten sonra testin ilk silikleştiği gün demek. Bizim için en önemli günler pik ve çatlama günleri. Bu günleri değerlendiriyoruz. Ben pik ve çatlamayı gördüm sonra 1 gün daha test yaptım sonra yapmayı bıraktım. Her gün 1 test yapılmalı bazıları 2 test yapıyor ama bu yanıltıcı olur, kullanma klavuzu da günde 1 yapın diyor. Testler diğer ay da yetsin diye ama gerek kalmadı.
Çatlama günü dpo 0 kabul edilir. Sonraki günler saymaya başlanır. Yerleşme 7-10 gün sürer. Hormonun da idrara ve kana geçmesiyle hamilelik en erken dpo 11 de çok silik bi çizgiyle görülebilir. Ama kesin görmek isterseniz birkaç gün daha beklemek daha iyidir.
Dpo yumurtlamadan sonraki gün sayısı demektir.
Ben dpo 11 de çok silik çizgiyle öğrenip kan vermiştim. Beta 29 çıktı. İki günde bir kan tahliliyle kontrol edip beta 3000 lerdeyken doktora gidip keseyi gördüm. 2 hafta sonra da kalp atışı duymuştum. Sata göre (son adetin başlama tarihi) 5 haftalıkken keseyi gördüm 7 haftalık kalp atışını duydum. Sürekli kan tahlili yaptırmak istemezseniz adet olacağınızı düşündüğünüz tarihe kadar bekleyin test için.
İnnovitanın içinden hamilelik testi çıkıyor evde doğru sonuç verdi. Ek olarak awox erken gebelik testi de çok güvenilir, internetten uygun fiyata alabilirsiniz. Test yapma zamanınız gelmeden önce almanız daha iyi. Eczaneler pahalıya satıyor. Hamilelik testi sabah ilk idrarla (uzun süre birikmiş olmalı) yapılmalı. Hamile kaldıktan sonra Solgar folatı bıraktırdı doktorum. Regenesis Max plus başladım hala devam ediyorum.