meldaa41 Momlife_ Sen nasıl bir şey düşünüyorsun ona göre link atayım görsel atmayı bilmiyorum 😅 var birkaç beğendiğim ama arada kaldım ben de
meldaa41 sibel3329 Bu da bayağı büyük bak favorilerimde varmış 😀 İçindeki örtü yıkayınca çekme yaptı içinde durmuyor diyenler vardı o yüzden emin olamamıştım ondan
meldaa41 bsrelif Aslında gerçekten en kullanışlı onlar ama ilk çocuk olunca heves ediyor insan. Görseli de güzel olsun istiyorum kafalar karışık o yüzden 😅
meldaa41 bsrelif https://ty.gl/e6l3p2k8gyv78 Mesela şunu çok beğendim ama ölçüleri küçük bir de nasıl temizliyicem verdiğim paraya değer mi 😅 hep bu tarz şeyler beğeniyorum ama çok pahalı bir de kullanışlı mı emin değilim
meldaa41 sibel3329 Aklınızda olsun işte yıkarken düşük ısıda yıkanınca bir şey olmaz diye düşünüyorum. Güle güle kullanın siz de🥰
meldaa41 miracsevim Hahaha kız herkes unutmuş bebişlerin sepetlerini 😂😂 benim de bir o kaldı içime dert oldu arayıştayım
miracsevim meldaa41 oğlanda yapmamıştım öyle bişey heralde ya hatırlamıyorum 6 sene oldu da kız geliyor şimdi mecbur alcaz cicili bicili bişey