anonimo merhaba kizlar 2 cocugum var nasipse 3. yu dogurcam pratik te yaptginiz neler var yetisemicem gibi temizlik olsun yemek olsun cocuklar olsun tüyolarinizi merak ediyorum ben mesela temizlik konusunda bölüm bölum yapiyorum hamuru firinda mayaliyorum 15 dk oluyor gurbetteyim bide teşekkür ederim simdiden
DarkLuna anonimo üç cocugumla temizliğe giriştim girmez olaydım çıkamıyorum bide ilk iki çocuğum büyük olduğu halde bitmiyor ne temizlik ne iş prstiklik falan kalmadı bende burdan çıkarsa tebrik ediyorum şimdiden 😂😂😂
valeriaa_ anonimo arada buzluğa pasta börek hazırlıyıp atıyorum ama hiç bişey sonsuz olmuyo illa her akşam taze yemek isteniyo. 3 çocuğum var ancak yetişiyorum işe güce ,ki pratik ve elim hızlı biriyimdr ,ona rağmen sürekli koşturma içindeym
demirrleydi_ anonimo valla canım bu pratiklik mi bilmiyorum ama ben temizliğimi gece çocukları uyuttuktan sonra yapıyorum banyoyu tuvaleti mutfağı salonu heryeri akşamdan toplayıp temizliyorum sabah sadece süpürmek kalıyor kirli çamaşır biriktirmiyorum yikananları hemen seriyorum kuruyunca katlayıp bekletmeden dolaba kaldırıyorum böylelikle işim kolaylaşıyor buzlukta olan yiyecekleri sevmediğim için buzlukta börek sarma falan olmaz sadece yemek biraz zorluyor o kadar
Havin49_ anonimo ben mutfağı gece asla sabaha bırakam bundan dolayı sabah temiz mutfağa kalkarım odları. Da aynı şekil bende de 3 tane var gece yapmazsam gündüz imkansız oluyor ben yemeklerimi günlük yapıyorum çocuklar duruyorsa hazır eder bırakırım çocuklar durmazsa eşim geldikten sınra bakar bende yemek yaparım yada eşim yapar benim kolaylığım akşam herşeyi yapıp gündüze iş bırakmamak büyük oğlum 2 yaşında artık herşeyi keşfediyor çok kirletiyor etrafı yorulduktan sonra uzatıyorum koltuğun üstüne bi kitap veriyorum eline açıp bakıyor bende arkasını topluyorum
DarkLuna anonimo bende dün mutfak dolaplarını lratik hızlı nasıl silerim kiri çabuk indiren deterjan önerisi istedim gelen fikirler hep bildiğim şeylerdi demekki herkes aynı bacım içim rahat yalnız değiliz😂😂😂
eslem2121 anonimo 😂kız pratiklik gece toplarsın ki 2 beben var toplu durması mümkün olmayabilir elinden geldiğince düzenli tut yeter geri kalan bende pratik nasıl olunur bilmihprum 😂
anonimo DarkLuna valla ne bilim mucize beklemiyordum ama yine hüsran gurbette olmayadik dert etmezdik Allah yardimcimiz olsun
anonimo valeriaa_ ay ne bilim adlinda yemek hallolsa sanki digerleri yine yapariz gibi dusunmesi ayri yapmasi toparlamasi ayri uzuyorda uzuyor 1 kerede yapmiyorsun 2 3 kere
valeriaa_ anonimo valla yemek hallolmasa en kötü ihtimal hazır sipariş eder o günü geçirirsin ,ama temizlik ve düzen daha önemli bence 😂
demirrleydi_ anonimo oluyor maalesef yoksa başka türlü halledemiyorum hepsi eksik kalıyor yoksa annem sağolsun olurda uykuda ölürsen gelenler ev kirli der olmaz diye diye başımın etini yediği için toplamadan yatamıyorum 😂
DarkLuna Havin49_ yatak kdami iki gündür bitiremedim kuzu ya küçük bebek yemek bulaşık falan yetişmiyor bugünde biranın pazariydi buzdolabı temizleyip yerleştirdim biraz bazlama yaptım bak akşam oldu inşallah bebeği uyutup duvarlarını yikayacam