Mervengin34 Aylinannesi https://www.hepsiburada.com/madre-nino-mn-270-prime-2-cekmeceli-ahsap-bebek-besigi-p-HBV00000GB4OW reklamlarda gordum isinize yararsa fiyatu cok inmiş
Tubi231089 Aylinannesi bn içine yatak aldım 50 ye 80 bnce güzel kullanışlı 6 ay net kullanılır yani gri rengini aldım bide kurulumuda kolay
Tubi231089 Aylinannesi ufak ve kullanışlı rahat çekilir bn yatağı park yatağın ince yatakları oluyor onu onun boyutunda kestirdim internetten sipariş verdim onuda 80-50 yazarsanız yatak olmasa da sünger bile olur bir yatağa bakın civilden
Tubi231089 Aylinannesi magazasına gidin bir bakın 200tlye kadar farklı çeşitleride var bilginiz olsun
Aylinannesi Perininannesi işte nete pek güvenemiyprum ya iyi diyosan iyidir bakıyım🤷🏻♀️ Güle güle kullan canım
Dilaacikgoz Aylinannesi canım daha kullanmadım Bebeğim doğunca inşallah ama yer kaplamıyor yatağın yanına çok rahat olacağını düşünüyorum ben oda yaptığım için anne yanını çok pahalı almak istemedim açıkcası
Aylinannesi Dilaacikgoz iyi canım güle güle kullan aynen iyi yapmıssın ya odası varsa okdr pahalıya gerek yok tabi kaç ay yatıyolarki zaten