Mariyam_ Crp 140 ile hastanede yattım bugün 5. Gün İdrarda batma yanma var dedim idrar testi verdim Bir sorun yok temiz dediler Ama Crp 30 da ve bende yanma batma var idrar da anlamadım Yani birde ne zaman çıkarırlar sizce Doktor da bişey demedi
dogayerebakan Mariyam_ benim crp 19 idrar testi kötü geliyor kültür negatif antibiyotik vermiyor doktorum bende ne yapıcam bilmiyorum
bahar1995 dogayerebakan benim de 18 CRP idrar kültür temiz iki kere antibiyotik kullandım fayda etmiyor tahlil sonucum aynı ama doktor fazla ilaç veremem diyor bol bol su iç idrarını tutma geldiği gibi lavoboya git diyor
bahar1995 dogayerebakan benim de kültür temiz çıktı munorol şase ictim antibiyitik kullandım bir hafta ama gecmiyor
Ruzgar2021 Gebelikte crp biraz yüksek seyredebiliyor, her zaman enfeksiyon göstergesi değil. Bir de herhangi bir enfeksiyon sonucu direk sıfırlanmıyor belirtileriniz kaybolduysa kültür de temiz gelmiş çok takılmayın
dogayerebakan bahar1995 ne olacak peki sizce bahar1995 bana kültür temiz diye hiç antibiyotik vermedi
bahar1995 Doktor takip ediyor üç hafta da bir tahlil veriyorum yukselirse yatırıp damar yolu tedavisi basliycaz dedi