daisy__ Ben yıkatmaya veriyorum gülüm benim de balkon boydan boya stor bi kaç yerde daha var stor demişken kız geçen ben evde yokken gelmiş eşime sen ben gelene kadar tak dedim adam üşenip hepsini atmış ya😒😒😒
sarilale123 daisy__ temiz geliyor mu peki. Ay ciddi misin bacım . Bu erkeklerin kafa nasıl çalışıyor böyle. E ne oldu sonrasında
daisy__ sarilale123 kuzum me yalan söyliyim halı yıkama yerinin işçiliğine bağlı tam olarak temiz yapan zor buluyorum kız nolcak adam istifini de bozmuyor yeni modeller çıkmış onlardan yaptıralım dşye attım dedi ya😅😅
sarilale123 daisy__ inşallah iyi çıkar vereceğim yer o zaman şansıma. Ay madem yeni model alacak niye yıkmaya vermiş 😂😂
daisy__ sarilale123 bacım bahane işte adam yıkatmaya para verdi üstüne bşde yenilere para verdi bş de durmuş takma derdi var diye attım hem paradan oldum o yetmiyor gene ben takıyorum diyo😅😅
sarilale123 daisy__ yani aynını diyecektim yeni gelenler kendiliğinden asılmayacak ya diye 😂😂 kendi kendini zarara sokmuş😁
leylalin sarilale123 Hayır yere halı gibi serip yıkıyoruz duruluyoruz tekrar makine ile suyunu çekip katlayıp duşa kabine dikliyoruz. 2-3 saat sonra alıp asiyoruz full açıyoruz zincirini askıda da nemini atmaya devam ediyor o gün.
sarilale123 leylalin anladım çok teşekkür ederim benim gibi yeri olmayan içinde buda mantıklı salona muşamba serip yıkarım ilerdeki dönemlerde.
Buhati Annen halı yıkama makinesi ile yıkıyordu eziyet zahmetini gördüğüm için kendi evime asla sokmadım
sarilale123 _khaleesi_ kökten çözümü buldum bacım hepsini atıp yeni oerde alacağım 🤣 yıkatmak perde diktirmekten daha pahalıya geldi
Havin49_ sarilale123 ayy benim bi mutfak da var ona rağmen nefret ediyorum halı yıkama veya koltuk yıkama yerleri yıkıyor cnm ben kendim banyoda yıkıyorum
sarilale123 Havin49_ kız bacım ev ev değil bildiğin her odada iki cam boydan boya. Valla nefret ettim 6 binlira istediler komple yıkamaya, eşim küplere bindi 🤣🤣 5 binliraya tanıdık arkadaşı varmış perdeci. tüm eve perde dikiliyor