zuzubayram Valahi bacım ben ilkini belden oldum ikincide mecburi tam uyutuldum o kadar yalvardım hani belden olsun istedim ama hastanelerde 100 kilo üstü belden yasakmış tam uyutulmak zorunluymuş hani ama senin seçme şansın varsa panik atağı kenara bırak pozitif düşün belden uyuşturmalı doğuma odakla kendini çünkü öylesi daha güzel bebişinin ilk ağlama sesini olsun ilk ten teması olsun o an paha biçilemez bişi yani zaten o masada yaşadığımız korku değil aslında biz korku sanıyoruz ama aslında heyecan sevinç çünkü 9 ay boyunca taşıdığın yavrun dünyaya geliyor bendede tam uyutulma tramva kaldı yani şuan 3.cüye hamileyim 100 ü aşmamak için belden uyuşturmalı olmak için elimden geleni ardıma koymicam sizde öyle yapın bence ilkinde belden oldum ameliyat odasındaki herşey gözümün önünde asla gitmiyor o kadar güzel bi andı ama ikinci doğumumda hastane odasında olsun pek bişi hatırlamıyorum yinede siz dediğim gibi kalbinizi bozmayın pozitif düşünün hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah yavrunu.