Mftmat Ben Adetim bir gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı hiç bu idrar testlerini yanlışlık oluyor mu acaba
zehraclk0 Mftmat Benim 2 gün gecikmede kaset testte negatif çıktı. 5. gün pozitif gördüm erken gebelik testinde. Kaset testte de çok silikti
Ferise34 mommymon artımed güvenilir değil çok şikayet var. Bi keresinde bana da yalancı pozitif göstermişti
Efuli0 zehraclk0 hangi markanın erken gebelik testini kullandınız?Bende sizin gibi 2 gün gecikince test yaptım negatif çıktı şimdi 5 gün oldu ama tekrar test yapmaya korkuyorum belim ve kaşığın çok ağrıyor ama🥹
mommymon Efuli0 artımed kullandım bende 1 gün gecikme var erken gebelik testi negatif asla gecikmem olmazdı daha da olmadım yalancı pozitif veriyormuş ama yalancı negatif vermiyor sanırım bir de sabah yapmadım ben öğleden sonraydı etkiler mi bilmiyorum
zehraclk0 Efuli0 Markasına hiç bakmadım. Hem erken gebelik testi hem normal kaset test yaptım erken gebelikte direkt çıktı kaset testte çok silik çıktı 5 gün gecikme olmasına rağmen