Deleted33000 LadyX olabilir aşkım benim oglanda B12 anemisi çıktı kansızlık da vardı hastanede yatarken B12 ampul ilaç başlandı hala kullaniyoruz bacım sende de baktılar mi kansizligina
LadyX Deleted33000 aaaa biz de daha geçen hafta kan tahlili verdik. Demir vs bir sıkıntı çıkmadı çok şükür ama b12 sınırda dedi biraz düşükmüş 250 çıktı. O yüzden ocean marka dil altı damlasına başladık. Yaaa Allah aşkına dil altına millet nasıl damlatıyor 😅 ağzını açan dilini kaldıran bebek var mı öyle?? Benimki zorlasam da açmıyor o ağzını kaldı ki dilini kaldıracağım. Rastgele ağzına damlıyor gibi oluyor umarım faydası oluyordur. Bu arada sizin b12 kaç çıktı ki aşkım???
LadyX duriskonunannesi doktor Osman Gönülal salgın olan bölgelerde öne çekildi aşı takvimi dedi. Normalde 12.aydaydı dedi. Belki de bölgeden bölgeye farklılık gösteriyordur
Baklavaseverim LadyX Çok geçmiş olsun canım salgın da var malesef çok dikkat et İnşAllah hemen iyileşir Duru ateşi düşer de tekrar gitmenize gerek kalmaz 🥺 Bir de diş vs geliyor mu onu da kontrol et istersen
myangelson LadyX ayy aklıma geçen ay oğlumun enfeksiyon olduğu geldi of ateşi sürekli yükseliyordu çok korkmuştum 🥺 bölgesel 40 dereceye bile çıkmıştı antibiyotik kullandık da geçti şükür
duriskonunannesi LadyX saglik bakanliginin asi takvimine hakim oldugum icin net soyleyebiliyorumki zorunlu asi haline getirildi , 1 eylul 2025 tendir zorunlu olarak uygulaniyor ,salgin bolgeleri durumu yok maalesef
LadyX kimchikimdi doktorunuza danışırsınız canım bizim doktorumuz dedi ki mesela “eğer siz deseydiniz ki bebeğimde yumurta alerjisi var ben yine de bu aşıyı yaptırmanızı önerirdim” 🤷🏻♀️ yani öyle bir durumda sağlık ocağında değil de hastanede gözetim altında yapılıyormuş
Deleted33000 LadyX benim oglaninki 153 çıkmıştı bacım bize direk ampul başladı biraz bebek içiyor biraz ben içiyorum ki sütten gecsin diye canım sen ağzına damlat bişey olmaz nasılsa yutacak canım B12 eksikliği de iştahsızlık yapıyor bide aşı olduğu dönemlerde de yemeği reddediyor ve sanırım o haftalarda atak haftası da vardı bı bak istersen