ozlemozdemir09 Hanımlar 2 haftadır diyet yapiyordum. Anca 1 kilo verebilmişim. Tiroit ilaci iciyorum levotiron. Bide Online üzerinden diyetisyenle calisiyorum 1 haftadır. Yeşil cay icmemi soyledi, icenleriniz var mi etkisini goren ?
binnurppp ozlemozdemir09 Ben kilo vermek için içmiştim tadını da çok beğeniyorum sabah akşam olmak üzere günde 2 defa içmiştim.Çok faydası oldu kilo vermiştim.
beybimom_ ozlemozdemir09 yeşil çay ödem ve toksinleri atmakta çok iyi bende uzun süre içtim estetisyen olduğum için danışanlarıma da öneriyordum tabiki su da çok önemli diyette ama ben hamile öğrendimden beri hiç içmedim yeşil çay vs bitkisel şeyler iyi değil diye biliyorum
ozlemozdemir09 binnurppp yaaaa bende yeni baslayacagim resmini atayim siz nasil hangisini icmistiniz kac kg verdiniz ayiptir soylemesi ☺️
binnurppp ozlemozdemir09 Birden kilo veren bir süreç değil yeşil çay düzenli tüketilince faydasını görüyorsun.Ben 7 kilo vermiştim.Doğadan ananaslı-açai yeşil çayını içmiştim tadı daha güzel.
bsryq Yalnız hamilelikte önerilmiyor diye biliyorum yeşil çay ben de adet dönemi ve sonrasında içiyorum yumurtlamadan itibaren içmiyorum nolur nolmaz
ozlemozdemir09 beybimom_ yaaa maşallah 🥰 Bende yeni başlayacağım ama adetim gelsin ondan sonra baslayayim dedim. Hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum
beybimom_ ozlemozdemir09 evet bencede başlama regl olduktan sonra başla ama gebelik planlıyosan kullanma bence onun yerine detox suyu içebilirsin daha güvenlii
beybimom_ ozlemozdemir09 suyunun içine ağız tadına göre bişeyler ekleyip içebilirsin limon mesela nane yeşil elma salatalık kabuk tarçın bunların hepsi ödem atmaya yardımcı besinler maydonoz da çok önemli ama gebelik planlıyosan maydonoz da önermiyorlar bunları suyunun içine at böyle soğuk suya tadı da lezzetli oluyor
ogretmenhaniimm Ben diyet yaptığım dönemde içiyordum günde iki bardak içerdim biri kahvaltıdan sonra biride akşam yediden itibaren bir şey yemezdim onu içerdim ve içine yarım limon ve kabuk tarçında atardım daha rahat olurdu içimi . Tabiki tek başına değil ama çok güzel yağ yakardı . Ama hamilelikte kesinlikle önerilmez hata bebek düşünüyorsanız dahi içmeyin lütfen