Acemiiiii Kızlar ne yaparsam yapayım asla uyanmıyor. Hem süt hem mama veriyorum ama uyurken almıyor. İki saati geçirmeden vermeye çalışıyorum. Sarılık olacak diye korkuyorum ne yapmak lazım
halie Acemiiiii topuklarina tıklatın bebeğim sarilik olduğunda çocuk dontoru cenesiyle oynayın topuklarini tıklatın canı yansın uyansın demisti
ikincikez Acemiiiii banada uyanmazsa az hafif burnunu sık yani kaoa dedi tabi bı iki saniye bende iki saatte bı emzirmek durumundaydım sarılık için
ezgi3452 Acemiiiii Şekeri düşüyor olma ihtimalide var canım uyanmıyorsa altını çıkar hala uyanmazsa bezini çıkar o şekilde mutlaka uyanıyorlar
Acemiiiii halie denemediğim şey kalmadı ama uyanmıyor. Uyur halde besleyeyim diyorum onda da yutmuyor
esraecem123 Acemiiiii sarılığı mı var yoksa doktora mi götürseniz çünkü yeğenimde öyleydi biraz sarılığı varmış
aytnsiz Ayy benüm kızım da öyleydi. Sarılık vardı. Ben uyandırıp emzirirdim. Zorla uyandır. Altını aç. Topuğuna vur. Ama mutlaka uyandır. Ben hatırlıyorum kızım bir gün tam 24 saat boyunca uyanmadı. Mama veriyordum. Azar azar içiriyordum.