gokenc Kızlar 40 haftalık oldum açılmam yok herşeyi yapıyorum ama açılma olmuyor doktorum 41e kadar bekleyebiliriz dedi normal yapmak istiyorum olmazsa zorunlu sezeryan olucam sanırım
tugceesnygt gokenc bazen olmadı mi olmuyor ne yazık ki bende 40 i doldurmustum ona rağmen en ufak sanci açılma yoktu mecburen sezaryen olmustum
gokenc mavipinokyo81 Açılmam hiç olmadığı için suni sancı versek de seni ve bebeği strese sokabilir sezeryana da alınabilirsin dedi o yüzden kararsızım bende hiç açılmam yok suni alınca açılır mı bilmiyorum
gokenc D_erin1 Bu hafta bekliycem çünkü çocuğun kafası aşağıda suyu da normal dedi eğer kendi gelmezse o şekilde deniyim en iyisi
sevincan gokenc bana doktorum 40.haftada alttan muayene yapıp sıyırma vs yaparız doğumu tetikleriz belki başlar başlamazsa sonrasına bakarız demişti. Sıyırma işlemi tetikliyormuş çünkü
hvg gokenc bende 40 hafta oldum benim Bebişinde gelmeye niyeti yok gibi çarşamba günü randevum var bayram girecek arayada 41i de bekleyemeyiz büyük ihtimal. Bakalım suni mi diyecek sezeryan mı size direk sezeryan mı önerdi
hvg gokenc ben bugün gittim hastaneye akşam sezeryana alacak doktor ne açılmam var ne sancı var bebekte aşağı inmemiş gittikçede kilo alıyor