minik_heyecan Kızlar selamlar Erzurum’da kadın doğumda doktor önerisi olan var mı 15+2 deyim bir kaç doktora muayene oldum memnun kalmadım şuan sürekli takip yaptıracağım bir doktor arıyorum önerilerinize talibim 🌸😇
aslhannnn minik_heyecan Muhammet bey Ömer bey Buharada bunlar Ama iki sefer bölge de kutay güven var oda çok ilgili deneyebilirsiniz
htcefyp minik_heyecan şejir hastanesine gidiyorum Taner Beye güler yüzlü rahatça soru sorabiliyorum ilgisi iyi
minik_heyecan aslhannnn teşekkür ederim ben daha önce buhara da Berna aşıra gitmiştim ilk haftalarda pek memnun kalmadım Fatma Aydın da çok hoşuma gitmemişti buharada hümeyra hanımdan çok memnun olanlar varmış bilemiyorum
aslhannnn minik_heyecan bayram yoğunluğundan ötürü ben çarşambaya mesai dışı buldum kalp atışından sonra Buharaya Muhammed beye gitcem
minik_heyecan htcefyp ya ben baktım da Taner hocaya randevu yoktu mhrsden acaba gidip orda mı sıra alıyorsunuz
htcefyp minik_heyecan bazen mesai dışı oluyor gidebilirsiniz suan bende randevu bulamıyorum galiba daha açılmadı