bernsuna Kızlar 12. Haftada özel de ki doktorum kız tahmininde bulundu ama kesin değil yanılabilirim doğru da olabilir dedi bugün devlete gittim 13+4 de çok tatlı bir erkek doktordu tecrübeli araştırıp gitmiştim zaten erkek gibi duruyor çıkıntısı Var ama kordon mu emin olamadım dedi ilk iki foto 12 haftalığa ait son ikisi de bugüne anlayanlardan yorum rica edebilir miyim🥰. .
Buhati bernsuna ilk iki fotoğrafa göre kız nub omurgaya paralel duruyor ve dik açıda değil son iki fotoda ise nub falan göremedim son fotoda bebeğin kafatası var sadece
bernsuna Kızlar 12. Haftada özel de ki doktorum kız tahmininde bulundu ama kesin değil yanılabilirim doğru da olabilir dedi bugün devlete gittim 13+4 de çok tatlı bir erkek doktordu tecrübeli araştırıp gitmiştim zaten erkek gibi duruyor çıkıntısı Var ama kordon mu emin olamadım dedi ilk iki foto 12 haftalığa ait son ikisi de bugüne anlayanlardan yorum rica edebilir miyim🥰
elifsvc Benimde 15.haftamda erkeğe benziyor dendi 18.haftamda ise kıza benziyor dedi doktor kesin sonuç için detaylı ultrasonda belli olur dedi çok merak ediyorum açıkçası en son şimdi kız dendi erkeğe dönme ihtimali olur mu ki böyle bir durumda