sudeborakk Ege üniversitesi fırat ökmen detaylı ultrason yaptıran var mı ? Oraya randevu aldım 21. haftaya kadar çekildiğini biliyordum ama bana 23. haftaya verdi randevu
edatatarr Merhaba nasıl randevu aldınız acaba? Ben iletişim bilgisini göremedim. Özel takipliyim ama detaylı ultrasonu üniversitede yaptırmak istiyorum
sudeborakk edatatarr Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın telefonla aldım numarayı buradan bulmuştum 0 (232) 390 17 62 bu numarayı arayın zaten ücretli çeken tek bir doktor var randevuları çok doluymuş 18. haftada aradım 23. haftaya zar zor randevu alabildim erkenden arayıp alabilirsiniz dilan3535
dilan3535 sudeborakk dün aradım açan olmadı bugünde aramadım hafta sonu diye temmuzda almam gerekiyor acaba dolumudur ben 16. Haftadayım
sudeborakk dilan3535 Haftasonu olduğu içindir sizin daha erkenmiş haftanız muhtemelen verirler randevu yine pazartesi hemen sabahtan arayın
hilalaselll4 sudeborakk canım ben bugün buca kadın doğuma gittim şehir hastanesine yeşilalan açtılar yani oraya da gidebilirsin yapıyorlarmış artık
sudeborakk hilalaselll4 benim de yeşil alan açık onda sorun yok randevular gözüküyor ama mhrs gir bak detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor yapmıyorlar yani