salihasimsekyuksel Arkadaşlar 12 haftalık hamileyim polen alerjim var çok kötü etkileniyorum gece burnum kapanıyor hapşırmaktan ölüyorum gözlerimden su akıyor çok zor geçiyor ve hap içemiyorum hamilelikten ötürü benim gibi olan var mı siz napıyorsunuzz ilaçsız 🥲
baltuntas salihasimsekyuksel 14+6 haftalık olduk biz aynı durumdayız çok çok kötüyüm yaz aylarında ne yapacağım diye düşünüyorum doktora randevu aldım normalde ilaçlarla aram yok ama hamilelikte böyle geçmez bize uygun illa bir ilaç vardır bakalım neolacak
leefamily salihasimsekyuksel 34 haftalık hamileyim mahvoluyorum bende, sabahları kalkar kalkmaz ılık bir duş alıyorum, sıcak ve ılık içecekler tüketiyorum. Hamileyken alerji daha beter
kedilivebebeli Bende beter haldeyim ve evim bahçeli cam açamaz oldum. Hava temizleyici biraz rahat uyumami sağlıyor birde göğüs hastalıklarına gittim bir kac ilaç verdi cok zor durumda olursam kullanıyorum
salihasimsekyuksel Doktorum Allerset diye bir alerji ilacı kullanabilirsin dedi şimdi tok karna onu içtim birkaç eczacı da ilacın güvenli olduğunu söyledi siz de doktorunuza danışın arkadaşlar yoksa bu aylar böyle geçmez 😪
kedilivebebeli salihasimsekyuksel bende onu içiyorum:( gerekmedikçe cok zorlanmadikca içmiyorum yinede
salihasimsekyuksel kedilivebebeli çok geçmiş olsun size de ben de az önce ilk kez içtim çok sık içmemeye çalışacağım