esaesaesa tortillam_ ben üniversite de alpaslan akyola gideceğim prof. iyi bir doktormuş bilginiz olsun
tortillam_ esaesaesa ya biz buraya geçen sene geldik tayinle. Üniversite de sıra zor bulunuyormuş diye hiç o topa girmedim. Şehir hastanesinin doktoruna girerim dedim. Kendi doktorumu bile 3. Kişi de içime sindirdim. Bilseydim özeli araştırırdım
tortillam_ ARYa143 sorun olsaydı giderdim direkt. Şükür olumsuz birsey demedi. Sadece bebeğin eşi aşağı da kanama olursa gel doktorunu da bilgilendir dedi. Haziran başı hem kendı doktoruma hemde özele gidip bir görüneceğim. Çocuğu da göremedim içimde o kaldı:(
esaesaesa tortillam_ yok uygulama üzerinden mhrs gibi alabilirsiniz hatta alpaslan hocaya suanda bile randevu var bakın bence
snmerd beyza_dagliogluu ne aşırı tok ne aşırı aç olacaksınız normal porsiyon yiyin çok şişmeyin düz yatarken zorlanırsınız üstünüzü rahat giyinin göstermez birkaç defa yürütüp geri bakıyorlar başka bir şey yok inşallah güzel sonuçlar duyarsınız ☺️
ARYa143 parla94 değil mi, ben doğru tahmin etmişim, daha iyi sonuç almak için hareketli olmasını istiyorlar👌 nstde de aynı şekilde, ordan çağrışım yapmıştı🤭😊
tortillam_ who Perinatolojiye başka hoca bakıyor. Neşriydi Bedriydi adı. Benim takipli doktorum Ali Can Koç
buketdeniz19 beyza_dagliogluu tok gittim zaten doktorda aç gelme demişti çikolata yedim ekstra bişey yapmadım canım
tortillam_ who Bedri Sakcak Perinatoloji uzmanı. Maddiyat sorunu yoksa bas parayı özele git. Ben memnun kalmadım açıkçası. 15 dk ya sürdü ya sürmedi. Hiç bisey söylemedi bana göstermedi de. Ben 1-2 soru sorunca söyledi. Sadece bebeğin eşi aşağı da haber ver doktoruna dedi
who tortillam_ sanırım önce normal doktorumuzla devam ediyoruz, sonra belirli bir haftada Perinatoloji uzmanı daha ayrıntılı bakıp bilgi veriyor doğru mu anladım? Ben çok yeniyim de hiç bilgim yok kusura bakmayın. Özelde önere bileceğiniz biri var mı?
tortillam_ who Yavrum üniversite hastanesin de Salih burcin kavak varmış. Ona randevu bulmak zor diyorlar. Eşinin kliniğinde baktırabilirsin. Detaylı bilgi almak için burda post aç. Bende yabancıyım yanlış bilgi vermeyeyim
Syd53 parla94 aslında tam tersi bebeğin hareketli olmasını istemiyorlar doktorlar da ne tuhaf hepsi farklı
parla94 Syd53 arkası dönük şekildeymiş ve hiçbir şekilde hareket etmemiş o yüzden kontrol tam yapılamamış.