merilove Merhaba HPV virüsü varken,hamile kalan varmı aranızda. Süreç nasıl işledi gebelikten dolayı ilaç kullanımı vs oldumu?
aframoms13 merilove merhaba genelikte ilaç kullanılıyormu hpv için emin değilim ama hpv cinsel yolla bulasan bi hastalık oldugu için bunun gebelikte bi çözümü yok zaten tedavisi olan birşey değil diye biliyorum. Ve vajinal dogum yapamazsınız bebeğe geçmemesi için mutlaka sezaryen doğum olur
kelebegim123 merilove herhangi bir tedavisi olduğunu bilmiyorum Hangi tip olduğu önemli Yüksek riskli bir tipse doktor yakından takip edebilir ama düşük riskli olanları bağışıklık zaten temizliyor ve herhangi bir sorun olmuyor.
gfc02 merilove HPV virüsü tam olarak nasıl oluyor benimde vajinamın etrafında sivilce küçüklüğünde bir 10 tane var bir doktor siğil dedi diğer doktor siğil değil vajinada yoğun enfeksiyonun olduğu için bunlar oluşmuş dedi kafam çok karışti ve bende 33 haftalık gebeyim
niklausmikaelson merilove geçen yıl haziran ayında Leep oldum ama hala pozitifim 10+1 hamileyim yeni test verdim biyopsi yapılmasında bir sakınca yokmuş hpv ve smear sonucunu göstermeye gittiğimde daha detaylı öğreneceğim kadın doğum doktorum hamilelikte biyopsi harici işlem yapılamadığını söyledi doğumdan sonraya tedaviyi bırakıyorlar
cuteregina gfc02 cinsel yolla bulaşan bir hastalık eğer tek eşliyseniz ve hem sizin hem kocanızın ilk evliliği ise risk çok düşük
gfc02 evremkesmis evet doktorum da öyle söyledi fakat devlletteki doktor hayır bunlar siğil değil dedi o yüzden kafam karıştı devletteki doktorda doku değişikliği dedi
gfc02 cuteregina evet tek eşliyim çok şükür ikimizinde ilk evliliği inşallah siğil felan değildir baya küçüldüler ama tamamen geçmemesi canımı sıkıyor ve bir doktorun siğile benzetip başka doktorunda doku değişikliği veya enfeksiyondan kaynaklı olmuş demesi kafamı karıştırdı