glcnylmzz minosannecik_2minis inşallah 😊 Regl olacakmış gibi ağrılarım var ama hala regl olmadım bekliyorum bakalım bugün yarın olurum 😊
minosannecik_2minis glcnylmzz bende 3 4 gündür aynen böyle ağrılarla bekliyodum hele dün gece belimin ağrısıyla uyuyamadım bugün umutsuzca bekledim sonucu bin şükür Rabbim sevindirdi 🥰 inşallah seninde öyledir bat yarındı benim normalde
anneyim01 minosannecik_2minis Cok sevindim senin Adına Duanda bana da yer ver güzelim Sağlıkla ilerler İnşAllah 🤲🏻☺️🌹
znnnr minosannecik_2minis ay çok sevindim senin adına bacımmmm mm madem hamilesin sana hemen görev veriyorum oturuyorsun bize dua ediyorsun Ahhhaha hamişin duası kabul olur😍
minosannecik_2minis znnnr yaaa canım benim vallahi öğrendiğim ilk an postta beraber beklediklerimiz geldi çook içten duamı ettim Rabbim inşallah hiç olmayanada olupta tekrar isteyenede hayırlı evlat nasip etsin inşallah ay çok duygusalım deli gibi ağlıyorum 🥲🤭
znnnr minosannecik_2minis ay vallahi bende duygulandım sanki ben haber almışım gibi sanki cephede silah arkadaşıyız 🥲🥲🥲 Allah razı olsun canımmm Allah seni sağlıkla sıhhatle evladına kavuştursun en önemlisi sağlık versin gerisi halloluyor ♥️♥️