Minikaydoganlar Doktor arayısı içindeyim emine hanıma giden var mı acaba emine bulut ekici hastaları lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var
Azramoms Minikaydoganlar gülsüm feyza yada gittim yasemin hanım ada gittim 2side kanamam olduğu halde ilgilenmediler. Van 'daki özel hastaneler sadece para tuzağı bence.
Minikaydoganlar Ozderr yasemin hanım çok yoğun sıra bulmakta zorluk çekiyorum sabah erkenden gidip beklememiz lazım
Minikaydoganlar Ozderr evet kaç gündür böbreğim agırıyor sıra yok her seferinde bu kadar bekleyemem özel bide sıkıntı oluyor
Minikaydoganlar Azramoms ben ayakta durmakta güçlük çekiyordum açlıktan mide bulantısından randevuda alamıyoruz zaten eşim 1 saat yalvardı öyle muayene ettiler böyle saçma özel hastane mi olur anlamadım ki
Azramoms Minikaydoganlar aynen ya bana ne demeli kadının hastasıyım sürekli gidiyorum ona kanamam olduğu halde almadılar. Van sağlık konusunda hiç gelişmemiş bence
Minikaydoganlar Azramoms zaten devlettede kıyamet kopmuş bütün kadın dogumcular istifa etmiş perinatoloji için gün almaya gittim felaketi bölge araştırma. Doktorlar hep isyanda
Azramoms Minikaydoganlar gerçekten mi ay çok şükür doğurdum 23 ekim de kurtuldum. Allah yardımcın olsun