yusel123 Kaçıncı haftadasınız kızlar? Ben 30. haftadayım doğumum tam tayin dönemine denk geldi çok strese giriyorum
albuz yusel123 27+6 dayım bizim de tam tayin dönemine denk geliyor birde doğum paketi almıştık bakalım napacaz. Tayinimiz de çıktı bu arada
ebrudefnee yusel123 bende şuan 32+3 haftalığım bizde de durumlar aynı tahmini doğum temmuz taşınmada o zaman 2 si bir araya geldi
ebru1095 Hmnd bugün belli olacak diyorlar 37 haftma giricem eğer cıkarsa hemen başlarım toplamaya umarım eş gidecek yer olur ilk çocugum da 2yasına kadar yoktu
onurseherceylin @“ebru1095” merhaba bende ilk çocuğuma hamileyim ve eşimin tayini aile götürülemeyen yere çıktı. 2 yıl bizden uzakta olacak. Çok endişeliyim. Çocuğunuz babasıyla bağ kurabildi mi bu süreci nasıl yönettiniz 😢
ebru1095 onurseherceylin merhaba ozaman hamileydim pandemıydı 1haftalıkken geldi sonra 7 ay sonra gelebıldı 2sene bu şekilde gecti cocuk kücük oldugu icin anlamıyor üzülmeyin asıl sımdı 5yasında babası nobette olduğunda bıle soruyor büyüdükce daha zor bizimde tayinimiz cukurcaya cıktı dogumuma 24 gün var bu cocugumda yanlız büyürse diye endişeliyim