busragms44 deniss_ sevdaluk eski bi karadeniz dizisi, leyla ile mecnun zaten çok meşhur illaki duymuşsunuzdur, yedi güzel adamda edebiyat dizisi tarzınıza uyarsa bende şuanda Yargı izliyorum o da güzel
deniss_ yeliz1923 askim çoktan izledim onu keske bi sezon daha olsahdi 🤣 24 haziranda zeytin ağacının 3. Sezonu gelceknonu bekliyorum oyle guzel ki asiri sarıyor
deniss_ atesvesu istanbullu gelini cok merak ediyorum izlihcem kesinlikle paramparça hic denk gelmedim güzelse bakarım 🤭
deniss_ busragms44 aa kiz yargı da güzelmiş bak onu da cok öven var güzelse izlerim bi dizi 2 bölüm sararsa sonrası sarıyor zaten çemberimde gul oya beni hic sarmadı 6 bölüm zor geldim yok ilerlemiyor sevmedim onu da cok duymuştum dönem dizilerini de cok severim halbuki ama hikayesi sacma geldi biraz
AtlantisKralicesi deniss_ Çilek kokusu Bay yanlış Yüksek sosyete Güzel köylü Medcezir Bilinen ama erkenci kuş, kiraz mevsimi profil resmimde ki diziyi de söyleyim üç kız kardeş
cicekligunler2332 Yaprak dökümü hele kahvaltıda ve iş yaparken çok sarıyor 3-4 böşüm üstüste izlediğim var sonlardayım şuan
atesvesu deniss_ paramparça dizisi de Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay in filmi iki diziyi de şiddetle tavsiye ederim izledikçe izleyesiniz gelecek ☺️
busragms44 deniss_ yargıda cinayet falan varya insanda merak uyandırıyo ben 10. Bölümdeyim şuan. Bende beğenmezsem yarıda bırakıyorum ama yargı ilerledi beğendim
AtlantisKralicesi deniss_ kız nasıl bilmezsin bunları hemen izle 😂 bende senin gibi doktirlar ve öyle bir geçer zaman ki yi çok izledim hatta şu an doktorları izliyorum😂