Seni çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun, artan progesteron hormonunun yan etkisiymiş bu galiba ben de çok çektim 8. Hafta gibi başladı bazı günler işe gidemedim gün aşırı baş ağrım oldu. Doktor günde 4 taneye kadar parol içebilirsin dedi ama ben en fazla 1 tane içtim. Gerçekten çok zor ama yapacak bir şey yok gibi, şuan 16+4 deyiz , baş ağrım biraz azaldı ama hala tamamen bitmiş değil. 3-4 günde bir ağrım oluyor şuan. Ve maalesef uyumak çözmüyor benim ağrılarımı, yine baş ağrısıyla uyanıyorum.
Migreni olan birçok kadının hamilelikte migreni geçiyormuş, nadiren de bizim gibi migren atakları geçiren oluyormuş.
Nörolojiye yönlendirdi doktorum gittim ama mr çekilemediği için net bir şey söyleyemedi, vücudumuzda artan kan miktarından dolayı kafa içerisinde ödem olabileceğini anlamak için göz muayenesine gönderdi fakat çok sıra vardı bekleyemedi. Çok nadir de yine artan kanla alakalı galiba genişleme veya büzüşme (tam hatırlayamadım) beyindeki damarlarda değişiklikler olabiliyormuş ve hastalık olarak kalabiliyormuş. Ama tüm ihtimalleri söyledi gibi. üniversite hastanesine Baş ağrılarıyla uzmanlaşmış profesörlere gitmemi önerdi. Şuan azaldığı için başka doktora gitmeyi düşünmüyorum umarım senin de en kısa zamanda ağrıların geçer. Bir de enseye buz kompresi yapıyorum iyi geliyor öneririm.