myangelson tuba_grz vajinal bakınca daha doğru sonuç veriyor. Bazen karından daha düşük çıkıp vajinal daha yüksek çıkıyor bazen de tam tersi. İdrara sıkışıksan ama karından da doğru olabiliyormuş öyle olunca
tuba_grz myangelson acaba vajinada çok düşük çıkma ihtimali var mı ya bilmiyorum idrara çokda sıkışık değildim bilemedim
1melekannesi3858 myangelson benim karından 36 çıkmıştı vajinal de 29 cikiyo ama 2 haftadır vajinal 29 hatta daha fazladır kısalma olmuyo şükür
1melekannesi3858 myangelson ediyo canım karından çok yaniltiyo benim doktorum da hep vajinal bakiyo da bazen o olmadığında başka hastaneye gittiğimde veya aynı hastanenin acilinde bakildiginda çok fark oluyo arada 7 8 mm oynuyo ama kişiden kişiye değişiklik gosteriyo mu onuda bilmiyorum
myangelson 1melekannesi3858 doktor ölçümü de çok farklı olur. Benim ilk hamilelikte acilde doktorun biri vajinalde 45-50 falan demişti bir kaç gün sonra kendi doktorum 30 falan olcmustu. Cihazdan doktor elinden çok fark ediyor
1melekannesi3858 myangelson yok bizim şehir hastanesi acilde ölçülen ile kendi doktorumun olctugu bire bir aynı cikiyo ama başka doktorları bilmem
ozlemanneyim Ben de bugün gittim hafif ağrılar oluyor dedim alttan baktı kadın doğum doktorum (dikişi atan perinatolog değil) Spekulumla baktı önce sonra vajinal 🤦🏻♀️ acıdı ya ve korktum, geçen haftaki ultrasonla aynı çıktı uzunluk 40 mm
tugbaokcular Merhaba kızlar geçen gün kontrolde burun kemiği kısa gördü demiştim size. Beni serklaj ameliyati yapan diğer doktora gorunduk bugün burun kemiği 5.8 mm haftasına göre gayet normal çıktı. Bebeğin haftası da uyumlu çıktı bugün. Doktor bir sorun olmadığını rahatlamam gerektiğini söyledi. Zaten serklajlisin yat dinlen kimsenin dediğini takma bebek gayet sağlıklı amniyonsentez falan yapma dedi. Rahatladım şükür. Bayram tatili de geliyo bir hafta içim içimi yiyecekti. Kapısında bekledik valla çok yoğundu araya sıkıştırıp aldı sağolsun.
yigithanleyla tugbaokcular merhaba canım yaaa bak gördün mü hic takma yaptırmada bisey dinlenmene bak yat surekli cok sevindim rahatlamana insallah vaktinde saglikla kavuşuruz bebelere 🤲
tugbaokcular yigithanleyla inşallah çok sukur hoca diyor ne çektin Tuğba 😂 Artık rahatla bebeği bekle hiçbir şey yok diyor. Bir de bunların dışında ailevi sorunlarla da uğraştım o da çok yıprattı beni. Keşke en baştan kendi evimde kalsaydım. Kırk beş gündür bir sınavın içindeyim geçti hamd olsun. Bundan sonra hepimiz için sağlıkla zamanında kolaylıkla bebeklerimizin gelmesi için neler mümkün. Kendimle hepinize dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun. Sizler de hiç tanımadığım halde destek oluyorsunuz ❤️🙏
yigithanleyla tugbaokcular bende cok dua ediyorum canım benim rabbim yardımcımız olsun aynı zamanlarda olduk sanirim serklaji günlerimiz su gibi geçsin bitsin insallah bebeler iyi olsunda ailevi sebeplere takılma inan hepimizde yaşanıyor napalim kendi evinde saglikla geçir sureci insallah 🤲
tugbaokcular Bu arada orda iki buçuk saat arabada yattım kapısında doktorun 😂 Neyse çıkınca eşim köfteci Yusuf’a götürdü siparişleri verdi gelince beni çıkardı yedik. Nasıl desem UFO görmüş köylü gibi hissettim 😂😂 uzun zamandır dışarda biseyler yapmadım kimseyle konuşmadım iyi geldi. Hızlıca yiyip geçtik eve. Arada iyi oluyor aslında evde de oturarak yiyorum. Hastane dönüşlerinde eşimle böyle yapma kararı aldık
yigithanleyla tugbaokcular ayyy ne iyi gelmiştir valla ben çıkmadım hic daha sadece doktordan doktora o bile garip geliyor insan görüyorum ya farkli hissettiriyor 😉
tugbaokcular yigithanleyla inşallah benim 22. Hafta şuan. 16. Haftada serklaj oldum. 15 Nisan di. Geçiyor zaman alistik bişey olmaz. Haziran in yedisinde diğer randevum. İkişer hafta arayla gidiyoruz bakalım. İnşallah hepimiz sağlıkla huzurla geçirelim🙏
yigithanleyla tugbaokcular evet aynı zamanlarda olmuşuz 20.haftada oldum ben 26 olduk sukur 10nisandi benimde 5 gun öncesi senden rabbim guzel guzel haftalari göstersin bian once insallah 🤲
tugbaokcular yigithanleyla inşallah gecicek bugünlerde ❤️ Kolaylıkla olur. Hemen hemen aynı andayiz evet sen daha geç haftada olmuşsun sadece.