zozmn20 Merhaba kızlar, aranızda 3 üncü doğumunu yapan varmı nasıl gectı benım 3 üncü olucak biraz korkuyorum 2 dogumum ıyı geçti bakalım bu sonuncusu nasıl olucak
3oglanannnesi zozmn20 benimde 3 olacak sezeryan heran olabilir hatta bu sefer çok korkuyorum panik atak ta var kolay geçer inşallah
serra04 zozmn20 ay benımkıde 3. Ve 37 haftalıgım umarım kolay geçer dıye ümit edıyorum bıraz doktorum rahatlattı 5 dk ya 1 sancıların düşmeden hastanede ol 3. Doğum süreci daha hızlı ılerlıyor dedı
Sedaaaaaaccccaannsssns zozmn20 benimde bu üçüncü doğumum olacak Allahın izniyle inşallah 🙏🏻 ilk ikisi normal olmuştu bende korkuyorum nasıl olacak diye hemen panik kaplıyor içimi aklıma gelince
zozmn20 3oglanannnesi benim normal doğum ıkısı ıyı gectı inşallah buda öyle olur senınde Allah yardımcın olsun inşallah
iz_l344 Ben pazartesi günü yaptım doğumu devlette yaptım çok ağrım oldu ve hemen ağrı kesici yapmadılar ameliyattan 4 saat sonra anca yaptılar. Bide ayağa 8 saatte anca kalkabildim
3oglanannnesi dil65_ kendimi kaybedecek kadar değil nefes yöntemleriyle kendimi yönetmeyi öğrendim ki dr um da kötü olduğun an uyutucam dedi riske atmam dedi