evin379_ Kizlar dogum tarihim bayrama denk geliyor (sezeryan dogum) ve doktor karar veremiyor napcaz bilmiyorum ve suan 36+3′üm nasil bir yol izleniyor boyle durumlarda
fayting evin379_ ben de 37+1 im benimki de bayramdn 2 gün öncesine denk geliyor bayram sonunu bekleyin bence
1cey evin379_ bayramdan 1 gün önce doğum yapmıştım ve hastane sessiz sakin çok iyiydi 😅 doğuma doktorun girebiliyorsa girsin sonrası sıkıntı yok zaten bence
mercimegin_annesiii evin379_ 36+3 benimde aynıyız bi doktora gidiyordum erken alıcaz bebeği dedi doktor değiştim bu yüzden eski doktoruma başladım 1 Hazirana gün verdi 2. Sezeryan benim erken almanın anlamı yok dedi
allyslife evin379_ bayram sonunu bekle bence canım, erken almaya gerek yok ama doktorun girebilecekse bayramdan 1-2 gün öncesi de olabilir
Fatmagul42 Şuan 38 haftalik olduk bayram bitiminde 39+5 filan oluyoruz ilk sezeryanimda öyleydi bayram oncesinde doğum istemiyorum bende gitmiyecegim
songulattepe evin379_ Biz geçen hafta kontrolümde doktorumla 25 Mayıs’a karar verdik. İki gün kalacağım. Doktorum seni seni taburcu edip öyle gideceğim dedi. 38+4 oluyorum bende.