Feride64 Şanlı bana 12 haftalıkken bebeğime benzetme yaptı sizce tahminleri doğru çıkıyor mu başına gelen oldu mu olduysa yazar mısınıx ?? Sevgiler ♥️
Merve6475 Feride64 bence cok tecrübeli bi doktor ve bilgili 😍 bende geçen hafta aşılamamı ona yaptırdım tutmadı maalesef ama memnunum kendisinden
Feride64 Merve6475 doğru bilgili ama hastalarıyla pek konuşmuyor öyle soğuk gibi sağolun allah bir an önce size bebek nasip etsin sağlıcakla♥️♥️♥️♥️
Merve6475 Feride64 ya evet bende ondan yakındım cevreme tam banada Bilgi vermedi onu da cok yogun ya ona bağladım bende artık allah razı olsun sizinde saglıklı hayırlı dogumunuz olsun insallah 😘
Feride64 Merve6475 sağolun allah razı olsun bende yakınıyorum ondan dolayı ya hayırlısı olsun artık keşke biraz daha samimiyet olsaydı😑
Tughus64 Bende mehmet akif sanliya gidiyorum ama benimle gayet güzel ilgileniyor hal hatır soruyor nasıl gidiyor diyo anlatıyor oradaki gördüklerini sorularıma da cevap veriyor
Tughus64 Benim şuan 7 haftalık 20 nisanda gidicem kontrole 10 haftalık falan olmuş olacak tahmin edebilir mi sizce