Momlife_ Hiç bu kadar yorgun hissetmemiştim kendimi enerji olarak zaten eski enerjim yoktu ama bugün üstümde aşırı bir kırgınlık var uyudum uyandım geçmedi dışarı çıktım eve geldim duş aldım daha kötü oldu kırgınlık arttı iyice üstümde yatıyorum ama yatsam da geçmiyor sanki grip olacakmışım gibi üstümde koca yük varmış gibi kolumu bile kaldıracak dermanım yok 33 haftalığım 34e yaklaştım
damlasv Momlife_ 31. Haftadayım bende aynı durumdayım gün içinde hep yatıyorum tek yaptığım aktivite duş almak dışarı çıksam eve gelsen bir iki gün kendime gelemiyorum hep bir kas ağrım var artı burun tıkanıklığı bol bol duş almaya çalışıyorum tek rahatlatan şey o şuan
Deleted33000 Momlife_ canım vitaminlerin eksik olavilir yorgunluk ondan olur genelde sen ilk firsatta doktoruna git birde şekerin yoksa meyve de güzel enerji veriyor kefir iç günlük
Momlife_ Ne yapabilirim acile gidip serum mu taktırsam şu an kendi doktorum acilde nöbetçi zaten ya da evde ekstra bir şey mi yapsam ne yapsam iyi gelir
Momlife_ Hastaneden zaten öğlen birden sonra falan geldim eve uyudum 1,5 saate yakın uyumuşumdur uyandığımda çok sersem gibiydim o halle kalkıp bir de açık havaya çıktık eşimle akşam geç geldik acaba açık hava mı çarptı 🥺
damlasv Momlife_ doktorum dışarıda yarım saatten fazla durmayacaksın dedi siz çok zorlamışsınız kendinizi
Momlife_ Perşembe günü gittiğim zaman pazar günü gündüzden gel dedi saat kaçta geleyim dediğim zaman gündüz gel ben akşam sekize kadar buradayım dedi o yüzden doktorum da gitti şimdi de yeni aklıma geldi oradakiler ilgilenir mi acaba ya da gitmem saçma mı olur evde dinlenip kendim bir şeyler yapmam mı gerekir
Momlife_ damlasv belki de dediğiniz gibi açık hava da çarptı beni ilk kez yaşıyorum çünkü bunu çok zormuş hem bebeğin baskısı ağrısı ayrı hem vücut kırgınlığı halsizliği ayrı hepsini bir yaşıyorum kafam zaten kalkmıyor sersem gibi
Momlife_ Deleted33000 zaten vitamin ilaçlarım da bitti kaç gündür içmiyorum yarın yazdırmaya gidecektim
Deleted33000 Momlife_ anladım doktoruna da söylersin belki farklı bitane verir hangilerini kullanıyorsun ki balık yağı diyoruz ondan kullaniyormusun
Momlife_ Deleted33000 decavit ve demir ilacı kullanıyorum decavitin içinde tüm vitaminler varmış o yüzden başka vermeye gerek yok demişti doktorum