Nur_banu benımde kasım 2016 da oldu canım bende kalp atıslarını bı turlu duyamadım 8 haftalıktı sonra bı anda hafıf lekelenmem oldu sonra hemen doktora gıttıl alttan baktılar bebek duruyo hersey normal dedı doktor benı eve gonderdı eve geldıkten sonra acayıp sancım ve kanamam baslamıstı aglıyodum resmen sonra baska hastaneye gıttık oda normal gordu bebek duruyo dedı progestsn verdı gonderdı gıttıgım hastanelerım hepsı de ozeldı ods eve gonderdı gece agrıdan yatamadım kanlar bacakslrımdan asagı akıyodu resmen bu sefer esım bagcılar medıpole goturdu Allah razı olsun ordakı doktor cok anlayıslı tatlı bı dılle dusuk yaptıgımı bebegın gelısmedıgını saglıksız gebelık oldugunu soyledı gece 1 e kadar beklettı kendısı dussun dıye dusmedı bu defa kurtaja gırdım 15 dk da bıttı hersey Allahtan ama belkı ılk gıttıgım hastane serum taksaydı ıgne yapsaydı hersey daha farklı olabılırdı ama olsun otekı tarafada lazım sımdı hamd olsun 21 haftalık gebeyım Rabbım hayurlı saglıklı bı sekılde kucagımıza almak nasıp etsın sakın uzulme Rabbım daha ıyısını hayırlısını verıcektır emın ol Allah yardımcın olsun 😔