serenss Yasminelaaa doktor gelişimiyle ilgili bir şey dedi mi benimde 450 gram çıktı ama az gibi de geldi bana 🥹
Yasminelaaa serenss haftasıyla uyumlu dedıler ama banada sankı az gıbı geldı ama bırsey demedi doktor
melismersin GozdeKB yok soyisim mersin ☺️ evet ben birde babası uzunuz baya. Önden gidiyor biraz. Doktor korkmam gereken birşey olamdığını söyledi genetik durumdan dolayı. Minyon bir çocuk beklemeyin dedi 🫣
GozdeKB melismersin benimde eşim uzun 1.83 bende 1.60 ama kızımız uzun dogdugunda kilosuda 3700 du maşallah diyim bakalım oğlum nasıl olacak sağlıcakla gelsinlerde 🥰
melismersin GozdeKB bizde 190 a 170 🫣🫣 sağlıkla gelsinler ya. Her anne bebişlerine sağlıcakla kavuşsun inşallah 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
aleynaelmsts btl0707 ilk gebeliğim, hayır yapmadı duruma göre takip edeceğini söyledi 4 kiloya yakın ve üstü sezeryan yapıyoruz tabi dedi ama kesin net bir şey söylemedi doktorum
dilekmom6 GozdeKB ben 16.haftamda gitmiştim 190 gram demişti perşembe gideceğim yine. Bakalm ne kadar olduk önden gidiyordu bebito
aysenurrryilmaz 28+0da 1370 grdı 2 hafta önde gidiyor dediler şu an 30.haftadayız haftaya bakalım ne diyecekler