temmuzonbir ysl57 esenler medipol Nihan ilhan hiç bişey sormana gerek yok herşeyi anlatıyor dünya tatlısı doktorum 💐
beguuss ysl57 Beylikdüzü Medicana Burak Demirdelen bence erkekler bu işte çok daha iyi her soruma sabırla cevap veriyor mesaj atıyorum anında dönüyor
beguuss raley61 İlk gebeliğimde Arzu hanıma gidiyordum pişmanım açıkçası, telefonunu vermiyor direk asistanla muhatap oluyorum ve saatler sürüyordu cevap vermesi, hastane odaları çok eski büyük oda tercih etmemize rağmen odalar biz söylenmeden temizlenmedi baya vasattı
raley61 beguuss evet maalesef, haftaiçi ulaşabileceğim bir şirket hattı var, daha odalarını gezme fırsatım olmadı, sizin yakın çevrede önerebileceğiniz başka bir doktor var mı peki? Memnun kaldığınız?🌸🌸🌸 yardımcı olursanız çok sevinirim
beguuss raley61 Ben şuan Medicana da Burak Demirdelene gidiyorum çok memnunum doktor direk kendi numarasını veriyor mesaj atıyorum anında dönüyor, ilgili herşeyi tek tek anlatıyor erkek doktorlar bence daha iyimiş bu konuda odalarını da gezdim, gerçekten güzel 💕
temmuzonbir nurellaa52 muayene 3500 doğum için zamdan sonra görüşmedim görüşsemde anlamı yok aralıkta benim doğum tekrar zam gelecek ödeyip doğum rezervide yapamıyorum