aysememoss efnan61 sürüş kolaylığı portatifliğine diyecek tek kelime lafım yok mükemmel rahat manevra ve fren sistemi var. Benm için en büyük sorun arabaya yerleştirmesi oldu acıkcası ikiye ayırıp arabaya koyuluyor bagajın baya bi büyük olması lazım sepet kapanmıyor çünkü
fatmanurbrstgn Biz Chicco Bellagio aldık. Süspansiyonu çok güzel. Çift yönlü kullanımı var ve kolay. Ve tek tuşla araba katlanıp dik durabiliyor. Çok güzel. Tek eksi yönü bir tık ağır olması arabadan indirirken ve arabaya koyarken zorlanılabilir. Gidip mağazalarda denemenizi tavsiye ederim.
sudeli4 ezgiozz Kraft Kenya aldım sağlam bi araba. İlk çocuğumda prego markasının hafif bi arabasını almış ve defalarca garantiye göndermiş biri olarak gerçekten kaliteli ve sağlam bi araba şart ditorum. O zaman Kraft alsaydım şimdi 2. Çocuğumu da büyütürdü araba.. ama malesef hem fiyat uygun olsun hem araba hafif pratik olsun derken en büyük zararı kendime etmişim 2. Bebeğe yeniden araba aldık boşa masraf oldu yani .. ilk çocuksa ve ilerde karde düşüyorsanız Kraft Kenya öneriyorum ikimcoulmhatta 3 çocuk bile büyütür
rmy1 sudeli4 kraft bebek arabası hantal mı aceba bir de araba bagajına sığıyor mu ben çok kararsızım alacağım ama
cagla1107 Ben Kraft Dakar aldım evet büyük duruyor ama aşırı pratik tek elle kapanıyor çok kullanışlı geldi
badhomian ezgiozz kanz d-go yw bakabilirsin ben çok memnun kaldım birde donna plus kullanıyorum ama o daha yüksek bütçeli bizimki sevdi
smkrky babyonn Cabriofix düşünüyorum, aslında pebble 360 alıp oto koltuğu olarak da uzun süre kullansak mı dedim ama isofix bazasıyla saçma fiyatlara geliyor. Bir de birisinden kg sınırı daha yüksek olmasına rağmen 5 aydan sonra bebeğine dar geldiğini duydum o da kullanım süresini çok etkilemeyecekse fiyat farkına değmeyecekmiş gibi hissettirdi. Puset kullanım süresi kısa olacağı için bana asıl yatırımı sonrasında iyi bir oto koltuğuna yapmak mantıklı geliyor şuan. Pebble s ile de arasında çok anlamlı fark yok sanırım ya da ben göremedim.
babyonn smkrky evet aynı şekilde düşünüyorum sizinle tam yatış olması tek artısı pebble ama zaten bebek pusette uzun süre durmuyor ve ömrü 6 ay diyor herkes pusetin. Hatta ben 2. El uygulamadan almayı düşünüyorum o kadar temiz ve yeni olanlar var ki dolapta falan. doğumum kışa denk gelecek bebek arabasıyla öyle aman aman dışarı çıkamayacağız hastaneye gidip gelirken de yeter diye düşünüyorum cabrio. Sonra onun yerine ben de sağlam bir oto koltuğu almak istiyorum
smkrky babyonn Evet insanları da o özelliklerle cezbediyorlar ama duruş açısından bebeğe uygun olmasa cabriofix de üretilmezdi ve çoğu modelde de yok o özellik zaten. Bizim de eylül ayına denk geliyor doğum aşırı uzun kullanacağımı düşünmüyorum yaza denk gelseydi belki bir ihtimal. İkinci el olayını da ben de bir ara öyle yapsam diyordum aslında unutmuşum iyi ki hatırlattınız ben de ikinci el bakayım pusetler gerçekten çok temiz şekilde kalıyor nasılsa☺️ Aynı düşüncede olduğum birileri olduğuna sevindim.
Tugceksck ezgiozz Çift taraflı kullanılabiliyor tekerlekleri süspansiyonlu puseti de takılıyor arabaya. Ayrıca puseti oto koltuğu olarak da bi süre kullanabilirsiniz. Ev taşıyacağım için satmak istiyorum bi de iki tane arabamız var o yüzden yoksa çok memnunum
sudeli4 rmy1 hantal değil bence çok kibar bi araba kapatması tsm katlanma gibi değil Kraft Kenya diye instagrama yazarsanız alanların videoları var çok fazla video çıkıyor. Benm aracım suv model olduğu için bebek arabası yer kapalamasını pek önemsemedim açıkçası Kraft ın slide modeli tam kapama oluyor iç oturağu onada bir bakın isterseniz ben çok çıtı pıtıyım boy 63 kilom hanimilelik öncesi 54 55 ti buna rağmen bana ağır yada zor gibi görünmedi bi gidip bakın yada videolardan destek alıp kadar verin derim
sudeli4 oznurisiksonmez bence travel almayın diyenler çok eski model travelleri kullanmış olanlar . Cnkü yeni sistem traveller çok pratik kullanışlı hantal da değil özellikle oturma kısmı eski modellerin yatış pozisyonunda beşik gibi yatak oluyordu resmen o traveller ile yenilerini karıştırıyorlar 🫣🫣 bende Kraft Kenya aldım ben alınca kardeşim de arkadaşım onların arkadaşımda aynı arabayı aldılar 😂
oznurisiksonmez sudeli4 kesinlikle katılıyorum size yeni sistem travellerin rahatlığı hicbirinde yok bence
gdnnakn Arkadaşlar 1 ay sonra doğumum var Allahın izniyle. Puset ve bebek arabası arayışındayım. Öyle aman aman bir bütçemiz yok. Travel sistem araştırdım. Ama kullanım süresi kısıtlıymış. İki ayrı bebek arabası alacak kadar durumumuz iyi değil. Bana önerebileceğiniz marka, model veya fikir var mı ?
yeliko gdnnakn bende yeni araştırdım ve kampanya da şuan travel sistem, pusetli, tek elle kapanabiliyor, 7,5 kilo, ölçüleri kapanınca 59-28-47 gibi küçülüyor Chicco duo Goody xplus travel henüz kullanmadım ama mağazada denedim