ezgiozz Merhaba travel sistem herkes almayın diyor ama ilk başlarda kabin boylar çok sağlıklı olmuyor. Ve her ne kadar pusetsiz arabaları yatış pozisyonunda yenidoğan kullanabilir deselerde o pusetlerde ki destek yastıklarının verdiği güveni vermiyor. Eğer arabanızda ve evinizde bebek arabasını katlayıp koyabilecek şekilde bir alanınız varsa o ölçülere göre bir travel sistem bakarak alabilirsiniz. Çünkü herkesin yakındığı kısım büyüklüğü oluyor. Bende bunları düşünerek Bagi Neo Big Travel Sistem bebek arabası aldım. Herkes neo2 modelini çok seviyor benim aldığıma göre bir tık daha küçükmüş. Ama ben alanım olduğu için neo big aldım. Çift yönlü ve her iki yöndeykende kapanabiliyor, yükseklik ayarlama seviyeleri var boy uzadıkça kafasının tenteye değme problemi olmuyor, kapalı sepetli, tutma kolu ayarlanıyor, sırt kısmında hava kanalları var bu sayede terlemiyor çocuk, tek elle tek hareketle kapanıp açılıyor, katlandığında dik duruyor veya valiz gibi sürükleyerek taşıyabiliyorsunuz… gibi gibi.