ozturkkpnar Merhaba, başlıktada belirttigim gibi sezeryan ameliyatı sırasında tüplerini baglatan var mı? Sürec nasil ilerliyor prosedür nedir yaş sınırı varmı? Dogumda baglatsam mi diye dusunuyorum 🤨
mom_51 ozturkkpnar kimi doktorun yaş kriteri var kimisininde çocuk sayısı. Benim doktor hem yaşa hemde çocuk sayısına göre yapıp yapmayacağını söylemişti. 35 yaş altını kolay kolay yapmıyorlar hayat şartları ne olacağı belli olmaz diyor. Benim yaşım 31 ama 4. Çocuktu yeterli olduğunu söyledim ama normal kontrolde asla kabul etmemişti gençsin demişti taki acil sezaryen olana kadar. Ben yatış yaparken eşime her ihtimale karşı imza attırmıştım öyle olunca mecbur kalmıştı bağlamaya
sudeli4 ozturkkpnar arkadaşım 2. Çocukta 32 yaşında tüplerini bağlattı belli bi yaş aralığında yapmıyorlar ama bekli yaşlardan sonrada cocuk sayısı yaş faktörü gibi şeylere bakıyorlar galiba
ozturkkpnar mom_51 33 yasinda 2 cocuk yeter diye dusunuyorum ama yastan dolayi olmaz derler gibi dusunmustum bende, bi yandan da geri donusu olmayan birsey diyede korkutucu geliyor ama diger korunma yontemleride riskli 😅 Kafamda Deli sorular 🤷♀️
mom_51 ozturkkpnar ya aslında kimi doktor yapıyor kendi doktoruna danışman daha iyi olacaktır kuzum. Hem senin yaşında sağlık bakanlığının yaş aralığına uyuyor. Ha bu arada kesin geri dönüşü yok diye bişey yok. 2 tip bağlama var. Klips takarlarsa sadece o açılıyor ama yakarlarsa o açılmıyor işte. Benim yakıldı ayreten tüplerin yarısı alınıp patolojiye gitti. Şükür temiz sonuç aldık oradan da
ozturkkpnar Havin49_ oo baya yasi kucukmus masallah 2 cocuk 😅 Detayli gorusme saglayacagim bakalim ne dicek doktorumuz
ozturkkpnar mom_51 bu 2 tip baglama yontemini bilmiyordum kontrole gittigimde detayli gorusme saglayacagim bakalim ne dicek
iz_l344 Ben başlattım pazartesi günü sezeryan sırasında eşinin imzasıyla yaparız dediler sadece. Öylede oldu imza attık yaptı doktor
mom_51 ozturkkpnar aynen doktoruna mutlaka danış. Bu arada bağlanmak için sezaryen olmana gerek yok. Normal doğum yaparsan 40. Gün aşağıdan bağlıyorlar 0 dikişle
ozturkkpnar mom_51 dogum seklim sezeryan olucak o sirada bunuda aradan cikartirim diye dusundum de bakalim nasil olucak
Havin49_ ozturkkpnar teşekkür ederim 18 de evlendim ilk oğlumu 19 da kucağıma aldım ikizlerimi de 21 yaşında kucağıma aldım