umransag Kızlar 25. haftadayım daha önce hiç ağda yaptırmadım lazere gidiyordum genital ağda yaptırmam gerekiyor artık korkuyorum erken doğum riski taşıyorum yaptıranlar lütfen korkulacak bir şey olmadığını söyler misiniz:)
Cakmakdilek umransag benimde erken doğum riskim var ağda yaptırmaya çekiniyorum birşey olur diye canım acımasını geçtim sadece doğumu tetikler diye çekiniyorum
melismersin umransag doktorunuza danıştınız mı?? Ben kendisi ile konuştuğumda ev tipi epilasyona izin vermişti 24. Haftada. Açıkcası ağda yaptıran kişileri çok duydum ama gebelikten gebeliğe değişebilir durum. Bence doktorunuza baş vurup ilerleyin heleki erken doğum riskiniz var ise.
nazlikaya_ umransag ağda yaptırmadım bu konuda bi bilgim yok ama neden erken doğum riskiniz var bunu merak ettim
Gks_01 umransag jiletle pek temiz olmuyor zaten göremiyorsunuz . Tüy dökücü kimyasal . Mecbur ağda seçenek kalıyor o da 15 dk sürüyor eğer sizi zorlayacaksa yaptırmayın ama acısı alışılıyor ve daha temiz oluyor
Gks_01 umransag ben 32 yim başından beri ağdaya gidiyorum ama öncesinde de ağdaya gidiyordum lazerle çare bulamadım sadece inceltti
Melike3506 umransag ben 33 haftalıkken ve 37. Haftamda 2 cm açıklığım, nst de çıkan sancılarım varken ve rahim ağzım kısa yaptırdım bir şey olmadı şuan 37+5 im doğum tetiklenmedi yani ama siz yine de doktorunuza sorun