230121_Mthn Kızlar beş haftalık hamileyim. Karnım öyle bir şişti ki davul gibi resmen. Nefes alamıyorum.. Aynı şeyi yaşayan var mı?
1cey 230121_Mthn iki gebeliğimde de bu haftada öyle bir sorun yaşamadım ama herkesin bünyesi farklıdır, ağrı kanama leke olmadığı süreçte sıkıntı yoktur herhalde
milenakrnd 230121_Mthn evet bende 5 haftalık karnım da bir gaz oluyor davul gibi oluyorum eşime de diyorum sanki 5 aylığım diye geçecek ama ilk gebelikte de olmuştu bende sonra geçiyor
aysl06 230121_Mthn ayy bende 11 haftalık hamileyim 2. gebeliğim ama sanki 6 7 aylık hamileyim gibi karnım şişti nefes alamıyorum şimdiden kilo da aldım mise bulantımda hiç yok bilmiyorum ya niye böyle
ebruselvi Evet 9. Haftaya giriyorum hala şişim ama doktor ileride bir süre sonra inecek o şişlik dedi progestoran sebebiyle olduğunu ve bağırsakların yavaş çalışmasından kaynaklandığını söyledi
nurella___ Bende de aynı durum 9 haftalığım ama hala şişliğim var rahatsız ediyor çok şişlik.. 5 aylık gibi karnım 🥺🥺
230121_Mthn aysl06 benim de ikinci gebeliğim. İlkinde böyle bir şy yaşamadım. Hatta doğuma bile küçücük karın ile gittim
sndyy_4343 230121_Mthn inşallah gaz bombası gibiyim bide özellikle eşimin evde olduğu saatlere denk geliyor sancıdan ölücem gibi😅😅
mervecbnnn Ya ahahha gerçekten alt karnım davul gibi 9 haftalığım 67 kg hamile kaldım 2 kilo almışım ama sanki 4 aylık karnım eşim yanıma geldiğinde inadına gazım geliyor 😂
zzsszz Ben de 4 haftalığım aynısı bende de var mideme kadar doluyor gaz öldürdü beni ya her yerime vuruyor dokununca karnıma ağrı hissediyorum yalnız değilsiniz